Keresett szöveg: "Pogátsa Zoltán"

Pogátsa Zoltán

A problémákat megoldó kapitalizmus. A design szemléletmód adaptációs lehetőségei az üzletvitelben

A tanulmány a design szemléletmód adaptációs lehetőségeit vizsgálja az üzletvitelben.

Internet Hungary: Ébredünk. Ébredünk? Ébredünk!

Mit jelent és miképpen manifesztálódik a fogyasztók öntudatra ébredése, hogyan szelídítsük meg őket? Illetve hogyan fonódik egymásba a viselkedési közgazdaságtan, a digitalizáció, a modern fogyasztói társadalom elvárása, s hogyan kezelhető mindez üzleti oldalról? A válaszokat az idei Internet Hungary konferencia Ébredés blokkjának előadásaiból foglaltuk

Tudományos “stand-uppal” bővül a HG Média Csoport

Jelentős részesedést szerzett az elmúlt években népszerűvé vált, Mérő Lászlótól Kemény Dénesen keresztül Bojár Gáborig tucatnyi neves szakemberrel online és helyszíni előadásokat szervező TSU Rendezvényszervező Kft-ben a HG Média Csoport.

Összefogást sürget az IVSZ a digitális Magyarországért

A digitális fordulat az utolsó esély Magyarország számára, ezért társadalmi összefogásra szólít fel az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért a MENTA konferencián nyilvánosságra hozott kiáltványában. A digitalizáció minden magyar ember életét, minden hazai vállalat és intézmény működését jelentősen megváltoztatja, és a következő években alapjaiban rengeti meg mindennapjainkat – fogalmaz az informatikai és digitalizálódó vállalkozásokat tömörítő szervezet, amely éves nagy konferenciáján a megváltozott üzleti környezetre, az elérhető forrásokra, valamint az exportlehetőségek hatékony kihasználására fókuszál.

Cél(om) keresése - Hajózzunk a hömpölygő piac hullámain!

10 részes videósorozatunkban bemutatjuk a Media-Digital Hungary Cabrio konferencia előadásait és fórumait!

Amikor a csillagok együttállnak, megszülethet a kirobbanó fejlődés

Honnan lehet tudni, hogy egy új ötlet, trend, innováció a jövő kulcsa, vagy csak egy múló hóbort lesz? Pogátsa Zoltán közgazdász válaszolt.

A bitcoin, a blokklánc, a házak és az állattartás

Ma már 1500-féle kriptovaluta van forgalomban, csak tavaly 800 új született. Evolution 2018.

Akkor a végén csak a Google és a Facebook maradhat?

″Amit fogyasztunk, az információ és életérzés” - Pogátsa Zoltán az Evolution konferencián.

Variációk hadviselésre

Az idei, immár 22-ik Média Hungary konferencia első előadásán Pogátsa Zoltán közgazdász a kétnapos rendezvény központi analógiáját, az üzlet és a sakk kapcsolatát, párhuzamait igyekezett megvilágítani. Hány lépést látsz előre? című előadásában azt vette sorra, milyen hasonlóságok vannak az üzleti és a játék tervezése, menete, kimenete szempontjából.

1/2