Keresett szöveg: "tiktok"

Az Instagram teszteli a teljes képernyős megjelenítést

Ami még jobban tiktokossá teszi majd az egészet.

Facebook nélkül is van élet a digitális térben!

A saját digitális média felépítése biztosítja a hosszú távú sikert az online szolgáltatások versenyében. Litkai Gergely, a Dumaszínház produkciós vezetője és tulajdonosa interjúnkban arról is beszélt, miért nem viseli meg még egy Facebook letiltás sem a jól felépített saját médiafelületeket, és hogy a járvány idején kényszermegoldásként indult előfizetési rendszerük mára önálló jogon is fenntarthatóvá vált.

Karinthy ma Insta-sztár lenne

Ha te vagy a hordozó, akkor kíváncsiak az emberek az üzenetedre, de nagy felelősség is a mai digitális kultúrában, hogy mit adsz át.

Ezt neked is látnod kell! 140 millió lájknál jár a TikTok új sztárja!

Felkapta a TikTok népe egy autista fiú testvérének videóját, és ez oda vezetett, hogy a videó készítője immár küldetésének tekinti az autizmussal kapcsolatos sztereotípiák ledöntését.

Az e-kereskedelemben a jobb fotók nagyobb profitot hoznak

A specialista webshopok minőségi termékinformációkkal tudnak a versenyben kitűnni, amit a jól használt digitális reklámeszközökkel tudnak fokozni.

Letarolja a TikTok az e-kereskedelmet

Az nem lehet kérdés, melyik jelenleg a legmenőbb közösségi platform: a Facebook már szinte öreges, ráadásul az adatkezelési botrányok miatt a bizalom is megrendült benne, az Instagramon pedig lassan tényleg csak kitalált életeket követhetünk.

A kosarazás a TikTok új menősége

Az nem meglepő, hogy a kosarazás népszerű sport, több millióan nézik a tévében a közvetítéseket, és abban sincs semmi furcsa, hogy online is népszerűek a közvetítések. Az viszont már meglepő, milyen népszerűek a TikTokon a kosarazós élő közvetítések.

Metaverzum: a valóság odaát van?

Csupán egy szűk évtized választja el az emberiséget attól, hogy kiterjessze saját valóságát a virtuális térre. A metaverzum bár még kissé utópisztikusnak tűnhet, a kiterjesztett valóság alapjai már itt vannak a kezünkben. Lévai Richárd marketing szakemberrel, a Liftup Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

TikTok-titok és riportok: egyre több cégvezető áll kamera elé

A TikTok és az Instagram korában nem érdemes behúzódnia egyetlen cégvezetőnek sem a négy fal közé.

Megváltozott a kreatív alkotási folyamat, vele kell változnia a kreatívoknak is

Kreatív igazgatóként addig van valahol hátul a fejében egy probléma, amíg ki nem esik valami belőle. Marosi Gergellyel beszélgettünk.

2/31