Keresett szöveg: "mesterséges intelligencia"

Nők ezreiről került fel manipulált meztelen kép az internetre

Legalább százezer olyan kép lehet az interneten, amin olyan nők láthatóak meztelenül, akikről soha nem készült ilyen fotó

A fiatalok immár a digitális világban lázadnak - interjú Székely Leventével

„Azt gondolom, hogy korszakhatár közelségébe érkeztünk, a rendkívüli körülmények is adottak ahhoz, hogy valami új következzen.”

Mutatjuk az elforgatható kijelzős mobilt

Napokon belül Magyarországra is megérkezik az LG elképesztő okostelefonja, az elforgatható kijelzős WING. A nemzetközi szinten is csak nemrégiben bemutatott készülék október 29-től már előrendelhető a népszerű online webshopokban és elektronikai üzletekben, november elejétől pedig már a Vodafone kínálatában is elérhető.

Megértünk a pusztulásra: robotkutyák váltják fel az embereket a magányos karanténos időkben

Egyre nagyobb az igény Japánban az olyan robotok iránt, amelyek enyhíthetik az emberi kapcsolatok hiányát és az elszigetelődés érzését a koronavírus-járvány idején.

Látássérülteken segít ez a mesterséges intelligencia

A látássérültek hétköznapjaiban is sokat segíthet az új algoritmus, ami szinte olyan pontosan mondja meg, mit lát, mint ahogy azt az ember tenné.

Nagyon durva 5G-s csúcsmobilokkal jön a Huawei

Bemutatta legújabb csúcskészülékeit a Huawei. A Mate 40 széria okostelefonjait a világon elsőként egy 5 nanométeres, egylapkás 5G chip hajtja. A zászlóshajó Mate család legújabb tagjai számos technikai újdonsággal érkeznek, köztük gesztusvezérléssel, megújult, akár 20-szoros hibrid és 100-szoros digitális zoomra képes kamerarendszerrel és vadonatúj 88°-os Horizon kijelzővel.

Mit várj és mit ne Google és a Facebook programmatic rendszerektől

„A képletből sok esetben egyszerűen kimarad az ügyfél, hogy mi lenne a legoptimálisabb megtérülés az ő szempontjából”. Kőkemény interjú Vajda Évával.

Ez túrbózza fel a webshopok marketingjét

A koronavírus-járvány és a vele járó korlátozások hatalmas fejlődést hoztak a hazai e-kereskedelmi piacon.

Megszűnhet a boltok egy része?

A koronavírus átalakította a vásárlási szokásokat, ha így haladunk, fizikai boltok 10-15%-a is megszűnhet.

Úton a digitális forradalom felé

Az agrárium jövőjét két tényező alakíthatja: az adatalapú digitális technológiák alkalmazása és a technológiai eszközök széleskörű használata.

1/64