Keresett szöveg: "mesterséges intelligencia"

Az elrontott ügyfélmegértés.

A bizonyosság és esetlegesség algoritmusai.

A mesterséges intelligencia gyakorlati kérdései: mennyire bízhatunk meg az algoritmusokban, és mennyiben meghatározó, hogy hogyan implementáljuk őket? Megérthetjük-e az “intelligens” algoritmusokat működés közben, képesek-e a gépek jelenleg emberi beavatkozás nélkül tanulni?

Mesterséges intelligencia és az intuíció. Mi az, ami az embert emberré teszi a mesterséges intelligenciához viszonyítva? Érzésem szerint az intuíció. A mesterséges intelligencia NEM tudatos. A tudat magasabb szintjei felé haladunk.

Mesterséges intelligencia és az intuíció. Mi az, ami az embert emberré teszi a mesterséges intelligenciához viszonyítva? Érzésem szerint az intuíció. A mesterséges intelligencia NEM tudatos. A tudat magasabb szintjei felé haladunk.· A mesterséges intelligencia az emberi folyamatok - például a tanulás, az érvelés és az önjavítás - szimulációja.· A tudat a létezés állapota, a tudatosság állapota.

Az intuíció lesz a siker kulcsa. Szenvedélyes megérzések.

· Az elme az ösztönön, az értelmen és az intuíción keresztül működik. Ösztön: az agy tudattalanul dönt a negatív emlékek alapján. Értelem: mechanikus gondolkodás, hasonlóan egy számítógéphez (A mesterséges intelligencia ezt helyettesíteni fogja). Intuíció: „azonnali betekintés érvelés nélkül”, hirtelen ráébredsz, hogy mi a helyes. Gyakorlatok az intuíció felszabadításához és az intuitív életvitelhez.

Nem gyerekjáték! Deepfake videók hatása az influencer marketingre.

Vajon még képesek vagyunk megkülönböztetni egy hírességről készült valódi videót egy olyantól, amely csak utánozza a külsejét, beszédét, testbeszédét? Már az álhírek (fake news), vagy éppen az álprofilok is alaposan megkérdőjelezték az online média forrásainak megbízhatóságát. A mesterséges intelligenciával manipulált videók (deepfake) terjedésével pedig már alig tudjuk eldönteni, kinek és minek hihetünk. Mit jelent a deepfake technológia, mire alkalmas és mire nem? Hogyan írja át az influencer marketing játékszabályait?

Tör fel, mint a talajvíz: esport.

Mi ez az őrület? Ki nézni?

Mesterséges Intelligencia az adatvezérelt Marketingben.

1/83