Keresett szöveg: "mesterséges intelligencia"

A mesterséges intelligencia képes lesz átvenni a szellemi munkákat, de a fizikait még mindig nem!

Titokzatos dimenziókba kalauzol minket egy interjú a lenyűgöző 3D szobrásszal, aki képes átültetni a képzelet világát a valóságba, és megteremteni az elképzelt formákat a háromdimenziós térben.

A vintage glamourtól az okostelefonos chicig: a HONOR Magic5 Pro hatás a divatfotózásra

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

Irodát nyitott Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitotta meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

Work Trend Index: Virtuális asszisztens fogja tehermentesíteni az embereket a munkahelyeken

Alapjaiban alakítja át a munkahelyeket a mesterséges intelligencia a Microsoft idei Work Trend Index kutatása szerint. Az AI nem veszi el az emberek munkáját, hanem felszabadítja őket a magasabb hozzáadott értékű tevékenységekre. Az elmúlt évek technológiai fejlődése gördülékenyebbé tette a kommunikációt, közben azonban az erre fordított idő és a munkatársakkal megosztott információ mennyisége is vészesen megnőtt. A problémára az újgenerációs mesterséges intelligencia, az irodai szoftverekbe hamarosan beépülő Copilot kínál megoldást, amit a felmérés szerint a munkavállalók többsége bizakodva vár.

Júniusban is széles kínálat az RTL+-on

Az RTL+ előfizetős kínálatában júniusban is számos új exkluzív tartalom vár. Töltsd velünk a júniust és kalandozz a szexualitás és párkapcsolatok világában Cara Delevingne topmodellel és merülj el a titkok és szimbólumok rejtélyeiben Dan Brown világhírű professzorával, Robert Langdonnal. Streameld most a Ghislaine Maxwell – A bűntárs című minisorozatot, melyben megismerheted az elmúlt évek egyik legfelkavaróbb botrányának részleteit, és nézd meg a Hajsza első évadát Gillian Anderson és Jamie Dornan főszereplésével – mindezt az RTL+-on, egy hónapig ingyen.

A saját márkás média párbajra hívja a tömegmédiát

A blogok szabadsága után most a podcastekben találja meg magát mindenki, ömlik ránk a tartalom, a cégek ügyeket karolnak fel, honlapot hoznak létre, saját csatornát indítanak. De hol lesz ennek a vége, és vajon a tartalomfogyasztókat le tudja-e kötni mindez? Miként jutottunk el odáig, hogy mindenki digitális jelvényeket akar szerezni, vagy harcol a kuponajánlatokért egy sajátmárkás appban, azt Teremi J. Balázzsal, a Lounge Group szenior PR-tanácsadójával vettük végig a Digital Media Hungary konferencián.

Szervezetfejlesztési díjat nyert a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Human Telex Consulting pályázata

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), hazánk első számú, 18 ezer hallgatót képző üzleti egyetemének ViVa (Vision and Values, vízió és értékek) szervezeti kultúra fejlesztési projektje nyerte el az év legjobb szervezetfejlesztési projektjének járó Lövey Imre-díjat. A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SZMT) által alapított, idén első alkalommal kiosztott elismeréssel az SZMT a kimagasló szervezetfejlesztési teljesítményeket kívánja elismerni, egyben jó példákat szeretne bemutatni a szakmai közösség, a tanácsadók, az ügyfelek, a szervezetfejlesztést tanulók, illetve az érdeklődök és a média számára.

A mesterséges intelligencia elleni csodafegyver: a CAPS LOCK

A Turing-teszt egy primitívebb formájával már meg lehet téveszteni a mesterséges intelligenciát – állítja Hong Wang, a Kaliforniai Egyetem (UCSB) kutatója, aki szerint két módon is át lehet verni a ChatGPT-t: az egyik az ASCII-képek feladványa, a másik pedig a sima nagybetű, a Facebook-huszárok kedvenc fegyvere.

Új hirdetési metódust hívott életre a mesterséges intelligencia

A vállalkozások világa talán sosem volt még ennyire megosztott, mint napjainkban. 2023 teljes egészében felforgatta az állóvizet: a mai Magyarországról tulajdonképpen eltűnt a vállalkozói középréteg: a piacot a felső 10% uralja, a statisztikák alapján egy cégnek 5,6-szor nagyobb az esélye ide bekerülni.

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt

1/128