Keresett szöveg: "mesterséges intelligencia"

Fordulóponthoz érthet az IT szektor 2024-ben

Az IT munkaerőpiacon a 2024-es év további része fordulópontot hozhat. Az előző évekhez képest érzékelhető változások tapasztalhatók az AI és a technológiai fejlődés hatására mind hazai, mind globális szinten. Bár bizonyos szakmák továbbra is keresettek maradnak, általánosságban csökkenő tendenciát mutat az informatikai szakemberek foglalkoztatása. Az AI megjelenése és az ezzel járó költségcsökkentés és automatizálás átrendeződést hozhat a piacon.

Az emberközpontú, hibrid AI új lehetőségeket nyit meg

A technológiai fejlődés egyik legizgalmasabb pillanatához érkeztünk el, beköszöntött az AI mobilok korszaka, amelyet a Samsungnál a Galaxy S24 széria Galaxy AI funkcióinak bevezetése nyitott meg.

A legszimpatikusabb vállalat a sport megjelenésben

A márkaépítés nem merülhet ki egyetlen logó elhelyezésével a hirdetési felületeken, mert abból sosem lesz márkaérték és márkahűség. Beszélgetés Bánhegyi Zsófiával, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatójával a marketing feladatairól, felelősségről, digitális fejlesztésekről és a jövő izgalmairól a szerencsejáték iparban - 2. rész

Stratégiai együttműködést jelentett be az SAP és Az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services (AWS), és az SAP SE bejelentették kiterjesztett, stratégiai együttműködésüket, amely a modern felhő alapú vállalati erőforrás-tervezési (ERP) élmények átalakítására irányul, és amely a mesterséges intelligencia segítségével új képességekkel és nagyobb hatékonysággal ruházza fel a vállalatokat.

Új AI alapú marketingtervező megoldást fejlesztett a Publicis Groupe CEE

A Publicis Groupe CEE - a magyar iroda közreműködésével - saját fejlesztésű, mesterséges intelligencia alapú marketingtervező platformot fejlesztett. A Vault a vásárlói magatartás pontos előrejelzésével, a piaci trendek átfogó elemzésével, a kampányok valós idejű optimalizálásának lehetőségével segíti a média- és kreatívipari cégcsoport ügyfeleit.

Izgalmas szakmai kihívás elé néz Lékai-Kiss Ramóna

A színésznőt egy szerencsés véletlen indította el a szereplés felé vezető úton. Az azóta eltelt huszonkét évben láthattuk számos színházi darabban, tv műsorban, sőt elindította saját vállalkozását is. A műsorvezető az elmúlt időszakot lázas készülődéssel töltötte, ugyanis hamarosan egy új produkcióban találkozhatnak vele a nézők. Beszélgetés Lékai-Kiss Ramóna színésznő, műsorvezetővel 2./1. rész

MI és ESG: az üzleti forradalom két motorja

Az ESG szempontok és a mesterséges intelligencia egyre meghatározóbb szerepet játszanak a vállalatok életében, formálva üzleti stratégiájukat és döntéseiket. A megfelelő ESG intézkedések és a hatékony MI alkalmazás együtt lehetővé teszik a vállalatoknak, hogy versenyképességüket növeljék és a társadalom számára is fenntartható gazdasági szereplők legyenek.

Átalakuló kapcsolat a kereskedelem és a marketing között a szerencsejátékiparágban is

Legyen szó játékosokról, vagy értékesítési partnerekről, az elsődleges célkitűzés a figyelem, az együttműködés és a pozitív személyes megélés. Beszélgetés Bánhegyi Zsófiával, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatójával a marketing feladatairól, felelősségről, digitális fejlesztésekről és a jövő izgalmairól a szerencsejáték iparban - 1. rész

Az LG új kampánya megtanít arra, hogyan nevelhetjük a hírfolyamaink algoritmusait

Az LG Electronics (LG) elindította Optimism your feed nevű globális kampányát. Az akció elsődleges célja, hogy pozitív és inspiráló tartalmak közzétételére ösztönözze a felhasználókat, és ezáltal egy optimistább hangulatot teremtsen a közösségimédia-platformokon.

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.

1/179