Keresett szöveg: "Erős Attila"

Erős Attila

Erős Attila

Erős Attila (Managing Director – Fastbridge / Trading Director - MagnaGlobal), az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségi csoport digitális ügynökségének vezetője. A Magyarországi Kommunikációs …

Nink László lett az IPG Mediabrands Magyarország új vezérigazgatója

A Mediabrands vezetői előléptetéseket és megváltozott menedzsment struktúrát jelentett be a további növekedés támogatása érdekében.

Célcsoportból fogyasztó: helyes adatokkal, okos tervezéssel

A hagyományos célcsoportok felett eljárt az idő, az emberek fogyasztási, életmód, attitűd és médiafogyasztási adatait együtt elemezve lehet pontosabba

Jobb médiaméréssel sikeresebb lehet a globálisokkal szembeni küzdelem

A régiós országok mindegyike a magyar piac előtt jár a médiamérések minőségében és a cross-media mérésben, ezért érdemes tőlük tanulni – derült ki az Internet Hungary konferencia októberi fórumbeszélgetésén.

Változatlan elnökség és bővülés a digitális közönségmérést felügyelő egyesületnél

Tisztújító közgyűlést tartott a Digitális Közönségmérési Tanácsot (DKT) felügyelő Egységes Digitális Mérésért Egyesület (EDME). A régi-új elnökség mandátuma két évre szól. Az Egyesület tagsága emellett meghatározó hazai kiadóval bővült.

A programmatic elmúlt 10 éve. Ki akar vele tovább menni?

2012 októberében mutattuk be először az Internet Hungary konferencián a programmatic hirdetési rendszereket. Kiadók, ügynökségek és hirdetők állták körbe az új hirdetési megoldást. A programmatic elmúlt 10 évét beszéltük ki, és próbáltuk meghatározni, jelenlegi helyét és jövőjét – a lehetőségekhez mérten - meghatározni.

Blaskó Nikolett a MAKSZ újonnan megválasztott elnöke

A járvány megjelenése óta először tartott tisztújító közgyűlést a markertingszakma egyik legfontosabb hazai szervezete, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Az összegyűlt ügynökségi vezetők egybehangzóan újraválasztották Blaskó Nikolett korábbi elnököt, akinek elnöksége alatt a szövetség új lendületet kapott.

Internet Hungary: Az átalakuló hirdetési piac és az új felületek a marketingszakmát is megváltoztatják

A koronavírus-járvány által felforgatott piac hogyan tud alkalmazkodni az új igényekhez a digitális megoldások rendkívüli gyorsulása közepette?

Adat vagy kreativitás. Avagy mitől éri el a reklám a fogyasztót?

A Reboot Hungary webináriumsorozat 54. adása azt járta körbe, hogyan lehet okosan és hatékonyan reklámozni az egyre nagyobb média- és reklámzajban. Mitől fog pont ránk és az üzenetünkre figyelni a fogyasztó?

Mi lesz veled, digitália – szerintem, szerintünk

Kétségtelen, hogy a mostani helyzet nagyon sok lehetőséget és fejlődést tartogat a digitális terület számára.

1/4