Keresett szöveg: "facebook"

Így ünneplik a Paramount csatornái a Televíziózás Világnapját

Kisvideó mutatja be a média és a tévézés nemzedékeken átívelő, összetartó erejét.

Fontos változás jön a Facebookra decemberben

Még az év vége előtt komoly változtatást eszközöl a Facebook: december elsejétől számos személyes információt távolít el a felhasználói profilokról. A bejelentés szerint jövő hónaptól eltűnnek a szexuális beállítottságra, és a politikai és vallási nézetekre vonatkozó mezők, valamint az is, ahol a felhasználó pontos lakcímét is megadhatta

Mitől lesz jó a tartalommarketingünk 2022-ben?

A 2022-es ugyanúgy posztkovidos év, mint a 2021-es. A sok mindent megváltoztató 2020-as esztendő után akár azt is mondhatnánk, hogy nincs új a nap alatt, nem annyira változtak meg a trendek az elmúlt évhez képest. Ezt azonban csak egy nem elég rátermett marketinges fogadná el magyarázatként. Az igazság az, hogy igenis vannak olyan kisebb változások, amik miatt kifejezetten érdemes a már bevált eszközeinket újraértelmezni.

A felújított okostelefonok új piactere fontos mérföldkőhöz érkezett

Több mint ezer magyar vásárló vette igénybe a szeptember végi indulása óta a Rejoy.hu oldalát, a nemrég indult felújított készülékek piacterének szolgáltatásait. Az ügyfelek nagyobb hányada a cég piacterén keresztül vásárolt szakszerűen felújított telefont, míg kisebb részük a platformon keresztül egyszerű és kényelmes értékesítésének lehetőségével élt. A vállalat november 17. és 20. között tartja első magyarországi Black Friday akcióját, amelynek során nemcsak kedvezőbb árakat kecsegtet, hanem a szokásos 1 év helyett 2 év garanciát is kínál a készülékekhez.

Több mint 100 új pozíciót hirdet a TheSoul Publishing

A digitális stúdió főként színész és videós munkakörök betöltésére keres jelentkezőket új, csúcstechnológiás produkciós budapesti központjába.

Black Friday vásárlási kisokos a Mio™-tól

Készülj fel előre és csapj le a legjobb ajánlatokra!

Mint bolygó a Nap körül

Hogyan érezzünk rá az adatközpontú gondolkodásra? Hogyan lehet elérni a kereskedőknél az adatfókuszú hozzáállást? Ezzel a kérdéssel kezdte előadását az idei Internet Hungary konferencia második napján Szerémi Zsolt, az iStyle munkatársa. Mint azt a szakember kiemelte: a mai hatalmas adatáradatban egyre fontosabb, hogy automatizáljuk az információk feldolgozását, ezzel feltárva az ügyfelek és vásárlók pontosabb preferenciáit.

Csuti kirobban a boldogságtól!

Szabó András, azaz Csuti régóta nem találja a boldogságot, ezért is gratuláltak neki a követői, amikor megosztott egy nagyon kedves képet a közösségi oldalán.

Több mint 11 ezer embert rúg ki a Facebook tulajdonosa

A 2022-es év egyik legnagyobb technológiai elbocsátását jelentette be a Facebook anyavállalata.

A fiatal asszisztensnő, akiből Elon Musk civil űrhajóst csinált

Hamarosan jön az űrutazók kora – erről is szó lesz az MVM Future Talks műsorában. Amerika egyik legfiatalabb civil űrhajósnője, Hayley Arceneaux, a SpaceX Inspiration4 misszió asztronautája mesél űrkalandjáról virtuálisan az élő talk show-ban. Kiderül, hogyan csinált belőle Elon Musk 6 hónap alatt civil űrhajóst és az is, mit gondol az űripar jövőjéről.

2/298