Keresett szöveg: "elon musk"

Így sakkozik az első neuralinkes páciens

Tavaly sorra pusztultak el a neuralinkes majmok, az Elon Musk cége körüli botrány pedig már 2022-ben az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumáig ért. - írja a Qubit.

„Soha nem gondoltam, hogy én valaha ecsettel fogok festeni” – interjú Császár Előddel

Császár Előd a mesterséges intelligencia segítségével bontakoztatta ki festészetét, mostanra pedig már egészen máshogy vezeti kezét a mesterséges intelligencia. Előd ma már maga festi ikonikussá vált cicáit egy saját maga által kifejlesztett technikával. Alkotó fantáziája pedig fékezhetetlen, kollázsanimációs filmsorozatot készít, és hamarosan Amerikában is megismerhetik képzőművészként.

“Az új, e-kereskedelmi médiás platformok jelentik az újabb kihívást a globális mellett a hazai reklám- és médiaiparra”

Lassul a Google és a Facebook térnyerésének dinamikája, de a retail media előretörése is tovább fogja gyengíteni a hazai médiapiaci szereplők pozícióit – derül ki Gulyás János, a Magyar Reklámszövetség elnökével, a Wavemaker ügyvezetőjével készült interjúnkból.

Érkezik az Elon Musk-film Darren Aronofsky rendezésében

A független A24 filmstúdiónál landoltak az Elon Musk életét feldolgozó könyv megfilmesítési jogai. A rendezői székbe Darren Aronofsky ül, írja az Index a Variety nyomán.

Az űrből sugároz jeleket a Széchenyi István Egyetem hallgatói által fejlesztett kommunikációs modul

Űreszközt fejlesztett a győri Széchenyi István Egyetem SZE-SAT csapata, amely ma már a világűrben kering, és sugározza az előre beleprogramozott üzeneteket. A hallgatók az intézmény győri kampuszának tetejére telepített antennával fogták be az MRC 100 műholdat, amelyen az egyetem kommunikációs panelje is helyet kapott.

Megvan a Twitter új vezérigazgatója

Linda Yaccarinót nevezi ki a Twitter új vezérigazgatójának Elon Musk, a cég tulajdonosa és jelenlegi vezetője saját pénteki bejelentése szerint.

A jogalkotás csak lohol a technológia után – mi vár Európában a ChatGPT-re?

A ChatGPT nyilvános megjelenése óta alig fél év telt el, azóta világszerte a mesterséges intelligencia számít a legforróbb témának a techpiacon. Annak ellenére, hogy az alkalmazás világszenzációként hatott, már számos nemzetgazdaság tiltólistájára került, mely felveti azt a kérdést, hogy mik azok a tényezők, melyek a mesterséges intelligencia térhódításának gátat szabhatnak. Az eddigi tapasztalatok alapján az adatvédelem ígérkezik a legkritikusabb szempontnak.

Izgalmas életrajzi történetek és királyi titkok az RTL+-on

Az RTL+ előfizetős kínálatában vadonatúj életrajzi történetek és dokumentumfilmek széles kínálata vár. Nyerj betekintést az angol királyi család hétköznapjaiba a Királyi dokumentumfilmekkel, ismerd meg napjaink egyik legbefolyásosabb emberének, Elon Musknak az életét közeli hozzátartozói és munkatársai szemüvegén keresztül és nézd meg a világhírű német teniszező, Boris Becker bajnokká válásának történetét – mindezt exkluzívan az RTL+-on, most egy hónapig ingyen.

A technológiai ipar vezető szereplői a mesterséges intelligencia fejlesztések felfüggesztését követelik

A technológiai ipar vezető szereplői nyílt levélben sürgették a mesterséges intelligencia fejlesztések azonnali felfüggesztését a társadalmat fenyegető kockázatok miatt.

Döntős az Uniomedia alapítóinak tőzsdei kampánya az ázsiai PR Awards-on

Az ázsiai PR Awards2023 döntőjébe került az Uniomedia szingapúri testvércégének, a Rothman Asia-nak tőzsdei kommunikációs kampánya. A Pegasus Asia az első SPAC (a tőzsdei befektetőktől akvizíciós célokra tőkét gyűjtő) részvénykibocsátás volt a szingapúri tőzsdén a Tikehau Capital befektetőcég szervezésében, amely a világ leggazdagabb embereinek listáját jelenleg vezető Bernard Arnault érdekeltsége.

1/17