Keresett szöveg: "élmény"

Algoritmusok: szabadság vagy korlát?

Korlátok közé rakják az embert az algoritmusok vagy könnyebbé, kényelmesebbé teszik az életet? Szakértők, Tari Annamária és Keleti Arthur válaszolnak, akik a Digital-Media Hungary-n hosszabban vitáznak majd az emberi vs. gépi intelligencia témaköréről.

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies - ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból - ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

Megnyitott Esztergom első McDonald´s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald´s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye″ koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024-es tábortrendek – az AI és a fenntarthatóság hódít a gyerekeknél is!

A nyári táboroztatás kérdése évről évre komoly fejtörést okoz a szülők számára. Ma már az időpontok egyeztetése mellett egyéb fontos tényezőket is figyelembe kell venniük a táborválasztáskor: a COVID-járvány hatására felértékelődtek a biztonsággal kapcsolatos szempontok, a gazdasági válság pedig arra kényszeríti a szülőket, hogy alaposan vizsgálják meg, milyen szolgáltatást kapnak a pénzükért, ráadásul az újfajta technológiák és társadalmi trendek megjelenésével a gyerekek igényei is sokat változtak az elmúlt években.

Ma van a műemlékvédelmi világnap - Ünnepeljük együtt a magyar épületeket!

Világszerte április 18-án ünnepeljük a műemlékvédelmi világnapot, amelynek célja a történelmi és kulturális örökségek megőrzése és bemutatása. Hazánk gazdag építészeti múlttal rendelkezik, a világnap pedig emlékeztet minket arra, hogy ezeket a kincseket meg kell óvnunk a jövő generációi számára.

ALDI + Balaton: 551 100 forintos kezdőfizetéssel keres szezonális munkavállalókat az ALDI a tó körüli üzleteibe

AZ ALDI idén is szeretne aktívan hozzájárulni a magyar turisztikai régiókba érkező nyaralók kikapcsolódásához. Ennek megfelelően az itt található üzleteiben az üdülni vágyók igényeinek megfelelően alakítja kedvező áron kínált magas minőségű termékekből álló szezonális kínálatát és üzletei nyitvatartását. A vállalat mintegy 100 szezonális új munkavállalót keres, a kezdőbér több mint bruttó 550 000 forint.

Új stratégia mentén továbbra is fókuszban a fenntarthatóság

Klímavédelmi, digitalizációs és sokszínűségi célok mentén meghatározott fenntarthatósági stratégiájának (2021-2030) harmadik évéről számolt be a Magyar Telekom Fenntarthatósági Jelentésében, amelyet az Éves Jelentéssel egy napon, április 16-án publikált.

Multikolor – Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken

A Paloznaki Jazzpiknik idén is a balatoni nyár egyik legnagyobb várományosa: augusztus 1-jén két díva, Izo FitzRoy és Anastacia nyitja a háromnapos pikniket, 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese Spandau slágereket idéz, végül a Kraak & Smaak koncertjével zárul az este. Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában, záróakkordként az MF Robots hangjai búcsúztatják a 12. Paloznaki Jazzpikniket.

Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok alkalmából

Mostantól a párizsi olimpiai játékok szellemiségét megidéző, egyedi Visa bankkártyákat igényelhetnek az MBH Bank ügyfelei, és nagyszabású, a két vállalat által támogatott kvízjáték kezdődik, amelynek győztesei párizsi utazást és olimpiai belépőt nyerhetnek. A kezdeményezés célja, hogy a biztonságos fizetés élményén túl, a Visa és az MBH Bank lehetőséget biztosítson az ügyfeleknek, hogy közvetetten ők is részesei lehessenek az olimpiai élménynek.

2/394