Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok alkalmából

Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok alkalmából
Mostantól a párizsi olimpiai játékok szellemiségét megidéző, egyedi Visa bankkártyákat igényelhetnek az MBH Bank ügyfelei, és nagyszabású, a két vállalat által támogatott kvízjáték kezdődik, amelynek győztesei párizsi utazást és olimpiai belépőt nyerhetnek. A kezdeményezés célja, hogy a biztonságos fizetés élményén túl, a Visa és az MBH Bank lehetőséget biztosítson az ügyfeleknek, hogy közvetetten ők is részesei lehessenek az olimpiai élménynek.

A Visa, az olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos fizetéstechnológiai partnere, és az MBH Bank, a Magyar Olimpiai Csapat Stratégiai Partnere a sikeres 2021-es tokiói együttműködést követően, idén újra különleges, a 2024-es olimpiai játékok dizájn elemeit megidéző bankkártyával tisztelegnek az olimpiai játékok és a sportolók előtt.

A két vállalat közös olimpiai kampányt indított, amelynek keretében az MBH Bank egyedi, a 2024-es párizsi olimpiai játékok dizájn elemeit idéző Visa bankkártyákat bocsát ki. A kampányidőszak alatt a limitált kiadású Visa bankkártyát igénylők, valamint a már meglévő vállalati és lakossági Visa bankkártyával rendelkező ügyfelek egy kvízjátékban1 is részt vehetnek, amelynek győztesei elutazhatnak Párizsba, és élőben szurkolhatnak az olimpián a Visa jóvoltából.

„A Visa hosszútávú együttműködése az olimpiai és paralimpiai játékokkal egyedülálló lehetőségeket kínál arra, hogy az MBH Bank Visa kártyabirtokosaihoz a kényelmes és biztonságos fizetés élményen túl, a világ egyik legrangosabb sporteseményének izgalmait is közelebb hozza. Ezek a Visa kártyák nemcsak az olimpiai játékoknak szentelt különleges dizájnjukkal tűnnek ki, hanem azt az üzenetet is hordozzák, hogy szurkolunk és támogatjuk a magyar sportolókat, olimpikonokat és paralimpikonokat” – mondta Sármay Bence, a Visa Magyarországért felelős vezetője.

A kampány időszaka alatt kétféle exkluzív kártya igényelhető, amelyek közül mind a vállalati, mind pedig a lakossági kártya magán hordozza az olimpia hangulatát megidéző jegyeket. A kártyaképet a 2024-es olimpia hivatalos arculati elemeinek felhasználásával alkották meg, a dizájn azokat az egyedi jellemvonásokat jeleníti meg, amelyek rendszerint Franciaországhoz és Párizshoz kötődnek: a divattól kezdve, az ételeken és építészeti elemeken át az életigenlő és romantikus francia életérzésig. A kártyák stílusában az art deco és kubista elemek dominálnak, árnyalatukat tekintve finomabb pasztellszíneket viselnek.

„Mától számítva már csak 100 nap van hátra a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokig, amely idén is számos ország sportolóit és szurkolóit mozgatja meg. Partnerünkkel, a Visa-val együtt szerettünk volna lehetőséget adni ügyfeleinknek, hogy közvetetten ők is részesei lehessenek az olimpiai élménynek. Ezért ahogy azt 2021-ben is tettük, idén is elindítottuk kampányunkat, amelynek keretében olyan exkluzív bankkártyákat bocsátunk ki, amelyek kifejezik az olimpia szellemiségét. Szeretnénk, ha minél többen együtt szurkolnánk azoknak a hazai sikeres sportolóknak, akik bizonyára most is teljes odaadással készülnek a megmérettetésre!” – mondta el Ginzer Ildikó, az MBH Bank standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

A limitált kártyákat már április elejétől igényelhetik az ügyfelek újonnan nyitott bankszámlához, de meglévő kártyájuk cseréjét is kérhetik az MBH Bank ügyfelek, ezt személyesen megtehetik az országszerte megtalálható MBH bankfiókokban, valamint videobankon keresztül is.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: MBH Bank, Visa, olimpia