Keresett szöveg: "széchenyi tőkealap"

Budapestre költözik a nagy Szilícium-völgyi hálózat

Nemzetközi tőkét és egyedülálló üzleti kapcsolatrendszert hoz Magyarországra a világ legnagyobb startup akcelerátora, a Founder Institute.

Romániában terjeszkedik a magyar szoftvergazdálkodási szakértő

A Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealap 465 millió forint befektetéséről döntött a magyar tulajdonú IPR-Insights CEE Kft.-be.

Kiérdemelte a rangos díjat a szegedi orvosi innováció

Az eszköz megmutatja, hogy egyes gyógyszeres terápiák esetén számítani kell-e a multidrog rezisztencia megjelenésére.

Milliárdok keresik a vidéki kkv-kat

Új kockázati tőkealappal bővül a Magyarországon egyedülállónak számító állami Széchenyi tőkeprogram.

Mutatjuk a magyar rollert, ami meghódíthatja a világot

Egyedi tervezésű, dizájnoltalom alatt álló magyar deszkarollerbe fektet a Széchenyi Tőkebefektetési Alap.

Ha tőke van, munkahely is lesz

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) jelenlegi és korábbi portfóliócégeinél 2017 közepére csaknem 2000-rel nőtt a munkavállalók száma a befektetések előkészítésekor jegyzett adatokhoz képest.

Jól húzott az SZTA

A cégportfólió évről évre stabil árbevétel- és eredménynövekedést mutat. A Széchenyi Tőkebefektetési Alap cégportfóliójába tartozó vállalkozások csaknem 64 százaléka növelte árbevételét 2016-ban, amely így összesen 14,5 milliárd forintot ért el – derül ki az elmúlt év beszámolóinak adataiból.

A kezdő cégek pénzelése hatalmas bukó – interjú Valner Szabolccsal

Ma sokkal jobb a vállalkozói oldalon állni, annyira sok a helyét kereső tőke immár Magyarországon is – mondja Valner Szabolcs, a Digital Factory inkubátor ügyvezetője, a Vatera egykori alapítója, digitális sorozatvállalkozó.

Így viszi sikerre az SZTA a magyar kkv-kat

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap várhatóan 2018 és 2020 között fog kilépni portfóliócégeinek többségéből, miután jellemzően 3-7 éves befektetési időszakban tőkével, valamint szakmailag támogatta a cégek fejlődését.

13 milliárd forintot fektetett be a SZTA

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap öt év alatt 91 cégbe fektetett be átlagosan 140 millió - összesen mintegy 13 milliárd - forintot, amelyhez a legtöbb esetben privát tőke is járult.

1/2