Keresett szöveg: "robotok"

A fogyasztók (vásárlók) attitűdjeinek mérése a televíziózás, mobil és internetes fogyasztásnak figyelembevételével.

Az intelligens média születése.

Álhírdömping, alternatív tények, az online óriáscégek információs önrendelkezést sértő gyakorlata vagy épp az újságírók állását elrabló robotok – aki csak a szalagcímek alapján tájékozódik a médiaipar jelenével, jövőjével és perspektíváival kapcsolatban, könnyen gondolhatja úgy, hogy médiaapokalipszis közeleg. A kizárólag a negatív jelenségekre és veszélyekre szorítkozó alapállás erősen megnehezíti, hogy a média egészéről alkossunk reális és valóságos képet… És mindennek nem elsősorban a technológiai újítások (a Nagy Adat, az erre szakosodó mesterséges intelligencia-megoldások vagy a robot-hírolvasók és robotújságírók) jelentik a lényegét, hanem a hírek és a médiatartalmak perszonalizációja, a megértésgyorsaság-és mélység növelése (többek között infografikai megoldásokkal), az információs értékhozzáadás új nagyságrendjei.Az okosabb, naprakészebb, felkészültebb, minden korábbinál több csatornán információt nyerő és azokat minden korábbinál több alakváltozatban kiszerelő és rendelkezésre bocsátó óriásüzemet méltán hívhatjuk intelligens médiának. Ideje, hogy egyre többet beszéljünk is róla.

Fognak a robotok könyvet olvasni?

A szövegek jövője a gépek korában. Lesz olyan tartós a digitális tartalom, mint a papíralapú (egy technológia, amely évezredeken keresztül bizonyította hatalmát)? Megvizsgáljuk ezeket a kérdéseket és elképzeljük a jövőbeni lehetőségeket új tartalmak létrehozására, közzétételére és új ismeretek terjesztésére a hálózati világon keresztül.

Kémrobotok a digitális marketingben.

Minden nap internetes pókok és robotok vizsgálják át konkurensek több millió weboldalát. Pontos képet kapnak a termékekről, az árukészletről és akár a forgalomról is. Mire használják ezeket az adatokat? Hol van az a határ, amin túl már ipari kémkedésről beszélünk?

A 10 legfontosabb fogyasztói trend.

1. Streaming a jövő 2. Segítőkész otthonok 3. Elme-megosztás 4. Intelligens vásárlók 5. Megosztás-alapú gazdaság 6. Digitális tárca 7. Magáninformációk védelme 8. Hosszabb élet 9. Házi robotok 10. A gyerekek mindent összekötnek.

Gördeszkázik és a lépcsőn is átrepül az új amerikai robot – videó

A Kaliforniai Technológiai Intézet mérnökei egy két lábon járó robotot és egy drónt kereszteztek, a végeredmény pedig egy igen jól egyensúlyozó szerkezet.

Együttműködő robotok az Ipar 4.0-ban

A piac folyamatosan változik, akárcsak a fogyasztók igényei.

Térkép készül arról, mennyire sugárzó Csernobil területe

A Bristoli Egyetem kutatói ukrán szakértők segítségével feltérképezik, mennyire sugárzó Csernobil területe.

Dubaji világkiállítás: az Emirates Pavilon futurisztikus élménnyel várja látogatóit

Az Emirates Pavilon ultra-futurisztikus látványvilággal várja látogatóit, hogy bepillanthassanak a kereskedelmi légi közlekedés jövőjébe.

Ne féljünk a robotoktól! Csak a filmekben ébrednek öntudatra

A robotizáció napjainkban meglehetősen aktuális téma, hiszen a mesterséges intelligencia egyre inkább az életünk részévé válik.

1/36