Keresett szöveg: "Malatinszky Péter"

Malatinszky Péter

Malatinszky Péter

Malatinszky Péter az amerikai UCO egyetemen kezdte meg egyetemi tanulmányait, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán diplomázott közgazdaságtan szakon. Ez után a párizsi Sorbonne egyetemen szerzett …

Így lesz a kevesebb több, ha tévés hirdetésről van szó

A tévés hirdetéseknél a GRP helyett a fogyasztói csoportokra célozva tíz százalékkal jobb eredményt lehet elérni.

Rekordot döntött a TV2 Play és a Dancing with the Stars online platformja!

Ilyen magas értéket még soha nem ért el a médiavállalat online felülete.

TV appal fokozza a fogyasztói élményt a TV2 Play

A TV2 tavaly februárban indult online streaming platformja, a TV2 Play és annak Prémium felülete nagy sikernek örvend a nézők körében, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt a médiaszolgáltató csoport. Ennek köszönhetően a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan TV applikációval válik még könnyebben elérhetővé a TV2 Play tartalma. A platform funkciói, műsorai és mobilos applikációja is időről-időre megújulnak és hamarosan elérhetővé válik egy olyan havidíjas csomag is, amire előfizetve reklámmegszakítás nélkül érhető el minden tartalom a TV2 Play-en.

Tájékozódj otthonról a legújabb digitális trendekről!

Újra visszanézhetőek a Lounge Group podcastjei! Ahogy arról már a korábbiakban beszámoltunk, az idei Digital-Media Hungary konferencián a Lounge Group különböző témákban, élőben streamelt beszélgetéseket egy helyszíni látványstúdióból azok számára, akik személyesen nem tudtak jelen lenni az eseményen.

Elindult a TV2 Play Prémium

A TV2 nagy sikernek örvendő streaming platformja, a tavaly februárban indult TV2 Play televíziós előfizetéshez kötött extra szolgáltatással bővült.