TV appal fokozza a fogyasztói élményt a TV2 Play

TV appal fokozza a fogyasztói élményt a TV2 Play
A TV2 tavaly februárban indult online streaming platformja, a TV2 Play és annak Prémium felülete nagy sikernek örvend a nézők körében, ezért folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt a médiaszolgáltató csoport. Ennek köszönhetően a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan TV applikációval válik még könnyebben elérhetővé a TV2 Play tartalma. A platform funkciói, műsorai és mobilos applikációja is időről-időre megújulnak és hamarosan elérhetővé válik egy olyan havidíjas csomag is, amire előfizetve reklámmegszakítás nélkül érhető el minden tartalom a TV2 Play-en.

A TV2 Play indulása óta több mint kilencszázezer felhasználóra tett szert, a médiaszolgáltató csoport pedig folyamatosan igyekszik fejleszteni a platform funkcióit és tartalmait. A felület ingyenesen használható verziója a tévétársaság saját produkcióinak jelentős részét tartalmazza, emellett pedig extra tartalmakkal és nemzetközi filmek széles választékával is kedveskedik a nézők számára. A főcsatorna mellett a tizennégy csatornás portfólió tartalmainak jelentős része elérhető ingyenesen a TV2 Play-en a lineáris tévé csatornákon való adást követően, regisztráció esetén pedig teljesen személyre szabható profil hozható létre és bizonyos szolgáltatókon keresztül már a TV2 Play Prémium is elérhető.

A TV2 Play Prémium kizárólag magyar előfizetéssel, televíziós szolgáltatón keresztül vehető igénybe, jelenleg az Antenna Hungáriánál (MindigTV Prémium családi csomag), a Yettelnél és nemrég óta a Magyar Telekomnál. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a TV2 Play Prémium kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség és a TV2 Play-en megszokott tartalmakon felül a Spíler Extra (Spíler1, Spíler2), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids kiegészítő tartalmai is elérhetők itt.

A TV2 Play applikáció is időről időre megújul, így a már meglévő és az új nézők is egyre felhasználóbarátabb módon élvezhetik mobileszközeiken a TV2 Csoport tartalomkínálatát. A fejlesztések sorában újabb mérföldkőhöz érkezik a cégcsoport: a szerződött szolgáltatókon keresztül hamarosan a nagyképernyőn, TV applikációval is elérhető lesz a TV2 Play kínálata.

- Szeretnénk minél jobban kiszolgálni a felhasználói igényeket, melynek fontos eleme a TV2 Play TV készüléken való elérése, méghozzá oly módon, hogy a felületet mind technikai, mind dizájn oldalról teljes mértékben a nagyképernyőre optimalizáljuk - nyilatkozta Malatinszky Péter, a TV2 Csoport digitális média igazgatója.

A már meglévő opciók mellé kialakítanak a közeljövőben egy havi előfizetéses rendszer alapján működő csomagajánlatot, amely reklámmegszakítás nélkül biztosít visszanézést a TV2 Play felületén. Ehhez nem szükséges majd szolgáltatói előfizetés, az online regisztráció során, bankkártyás fizetéssel közvetlenül igénybe vehető lesz.

A tévénézők a platformon visszanézhetik kedvenc műsoraikat vagy bepótolhatják kedvenc sorozataik kihagyott részeit. Az epizódokból és extra videókból saját listákat is létrehozhatnak, melyeken meghatározott ideig megőrizhetik később megnézni kívánt videóikat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!