Rekordot döntött a TV2 Play és a Dancing with the Stars online platformja!

Rekordot döntött a TV2 Play és a Dancing with the Stars online platformja!
Ilyen magas értéket még soha nem ért el a médiavállalat online felülete.

Hatalmas rekordot döntött hétvégén a TV2 Play! A TV2 Csoport streaming platformján október 9-én, vasárnap a videó megtekintések (VV) száma 1 315 535, az oldal megtekintések (PV) száma 6 589 809, az egyedi felhasználók (RU) száma pedig 742 628 volt! Ilyen magas értéket még soha nem ért el a médiavállalat online felülete, versenytársaival szemben pedig kimagaslóan a legmagasabb számokat hozta a vasárnapi napon, összehasonlításképpen: az október 9-i videó megtekintéseinek száma magasabb volt, mint az RTL Csoporté és a közmédiáé együttesen (előbbi 523 512, utóbbi 581 762).

De nemcsak a TV2 Play, hanem a Dancing with the Stars online platformja is rekordot döntött! A showműsor online tartalmai október 9-én, vasárnap 1 005 407 videó megtekintést (VV) hoztak, ezzel pedig a Dancing with the Stars lett az első műsor a TV2 Csoport történetében, ami elérte, sőt meghaladta az 1 milliós videó megtekintést egyetlen nap alatt!

"A műsor hivatalos online platformján rengeteg látogató nézte vissza a produkciókat, adásrészleteket és az exkluzív, csak a TV2 Play-en látható Dancing with the Stars extra tartalmakat, de több mint 40 ezren követték élőben a show online felvezető és kísérőműsorát is Gelencsér Timivel és sztárvendégeivel, ami szintén hatalmas sikernek számít, és nagyon büszkék vagyunk rá!" – mondta Malatinszky Péter, a TV2 Csoport digitális média igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!