Keresett szöveg: "Fülöp Gábor"

Fülöp Gábor

Fülöp Gábor

Több mint 23 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezem termékmenedzsment, ügyfélszerzés/megtartás, márkamenedzsment és ügyfél-kommunikációs területeken a távközlési és lakossági pénzügyi …

Kis- és középvállalkozások számára előnyös újítások a Yetteltől

A változó gazdasági körülményekre, a digitalizáció lehetőségeire és kihívásaira a kis- és középvállalati szektornak is reagálnia kell. Ezeket a folyamatokat a kisebb cégeket kiszolgáló vállalatok is támogatják. Összevonható készülékkedvezmény, korlátlanság, kibervédelem és kiemelt ügyfélszolgálati támogatás; erre a négy kiemelt igényre biztosít új megoldást a Yettel kis- és középvállalkozások számára fejlesztett tarifakínálata.

A Yettel szerint a feladat és nem a kábel kell, hogy meghatározza a munkavégzés helyét

Az elmúlt évek több tízmilliárd forintos fejlesztési programja révén a Yettel hálózata mostanra elérte azt a fejlettségi szintet, hogy teljes mértékben vezeték nélküli, mobilnetalapú technológiára alapozza a kis- és középvállalkozások számára kínált irodai internetszolgáltatását. A 4G technológia kapacitásnövelésének és az 5G lefedettség gyorsütemű növekedésének köszönhetően a cégek mostantól telephelyeik mellett az ország bármely területén használhatják a szolgáltató irodai internetszolgáltatását.

Célcsoportból fogyasztó: helyes adatokkal, okos tervezéssel

A hagyományos célcsoportok felett eljárt az idő, az emberek fogyasztási, életmód, attitűd és médiafogyasztási adatait együtt elemezve lehet pontosabba

Jelentős megtakarítás érhető el év végéig új üzleti mobilcsomagokkal a Yettelnél

Az új üzleti tarifák nettó havidíját 2022 Ft-os árponton rögzítette az év végéig a Yettel, beleértve a legnagyobb csomagokét is. Ezen felül számos, jellemzően kis- és középvállalkozások számára előnyös lehetőséget is kínál, mint az akár 95 ezer forintos előfizetésenkénti készülékkedvezmény, a tarifákba alapértelmezetten elérhető EU-s nemzetközi hívásindítás lehetősége vagy a Prime tarifák esetén a kiemelt ügyfélszolgálati elérés.

Kiderült, kik a Digital Hungary által alapított Példakép díj várományosai - Bárki szavazhat a jelöltekre

Eldőlt, kikre szavazhat a nagyközönség az idén első alkalommal elnyerhető Példakép díjért folyó versenyben. A négy kategóriában 7-7 fős szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni szeptember 30-án éjfélig lehet a megadott linkeken, a díjátadóra október 4-én, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

5G alapú irodai internetet tesz elérhetővé a kkv-k számára a Yettel

Irodában, üzlethelyiségben, műhelyben is komoly munkálatok nélkül telepíthető az 5G alapú IrodaNet Pro.

IoT megoldások kiállítását és versenyét szervezik Budapesten

Hazai és külföldi vállalatok vesznek részt az M2M fejlesztések és szolgáltatások seregszemléjén.

A vállalkozások újraindítását segíti a Telenor

Tarifától függően dupla adatkeret vagy extra 100GB belföldi Hipernet vehető igénybe

Mit hozott egy év vírushelyzet a vállalkozások működésében?

A digitalizáció minden iparágat és a legtöbb üzleti folyamatot eléri, és képes hatékonyabbá tenni azt. Kérdés, hogy ez mikor és milyen formában.

1/2