Újraéled a Media Regatta

Újraéled a Media Regatta
Régi hagyományt éleszt újra a Media Future kommunikációs portál: 2024. június 14-én a médiások hajói ismét elrajtolnak Balatonfüredről. Az esemény fővédnöke Litkey Farkas olimpikon vitorlázó, aki az előző regattákért is felelt.

Az ország egyik legpatinásabb sportegyesülete, a közel 160 éves Balatonfüredi Yacht Club ad otthont a 2024-es Media Regattának, ahonnan a vállalkozó kedvű szereplők nagyhajóval túráznak át Tihanyba. A versenykiírás szerint maximum 30 vitorlás indulhat a mérkőzésen, hajónként 8 fős személyzettel. A szervezők mind a vitorlásokat, mind a profi kapitányokat biztosítják, így előképzettség nem szükséges, viszont a jó csapatmunkára nagyon is szükség lesz. És bár alapvetően ez egy megmérettetés, a rendezők baráti hangulatú eseményre törekszenek, ennek érdekében öbölben és vízen egyaránt zenés programokkal készülnek, este pedig egy fergeteges afterparty keretében biztosítanak lehetőséget a kötetlen kapcsolatépítésre és -ápolásra is.

A rendezvény társszervezője és fővédnöke Litkey Farkas, aki tizenháromszor nyerte már meg a Kék Szalagot, ötször a Finn Országos Bajnokságot, négyszer a Szóló Balaton-kerülő versenyt, valamint a Soling-világbajnokságot, és felsorolni is hosszú lenne mennyi mindent még. Litkey 2017 óta tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak, 2018-ban pedig tevékenysége elismeréseként átvehette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét.

A hazai médiapiac szereplőinek (médiumok, reklám- és kreatív ügynökségek, gyártó cégek, influencer vállalkozások stb.) nevezését május 30-ig várják a szervezők. A hajókat az azokhoz tartozó skipperekkel együtt a helyszínen sorsolják majd ki. További információ: mediaregatta.hu

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!