Újabb tabukról rántja le a leplet Pásztor Anna

Újabb tabukról rántja le a leplet Pásztor Anna
2022-ben a nagy sikerre való tekintettel folytatódik Pásztor Anna TABU című vlogsorozata az ÉvaMagazin.hu oldalán.

Az énekesnő a tavalyi féltucat epizódot követően – amelyek a portál legnézettebb videós tartalmai közé tartoztak - újabb hat adáson keresztül beszélget sikamlós, problémás, a társadalom többsége számára érzékenynek számító témákról vendégeivel. A korábbi vlogokban szóba került már az intim plasztika, a fétis, vagy éppen a korai felnőtté válás kérdése, és nem lesz hiány tabudöntögetésből az új évadban sem. Az első adásban a kor és az ahhoz tartozó „kötelező” viselkedésformák kerülnek terítékre. A későbbi epizódokban Anna beszélget majd genderszakértővel a transzszexualitásról, illetve az örök kérdésről, hogy mikortól számít könnyűvérűnek egy nő a társadalom szemében. Anna ezen kívül az emberi szabályrendszerek rugalmasságáról, párkapcsolati témákról és az orgazmusról is szót ejt vendégeivel.

Pásztor Anna számára a tabukról való beszélgetés természetes, soha nem szorongatták megkötések, egész életében szabadon nyitogatta a sors által felkínált ajtókat. „Ezt a szabadságérzetet szeretném felkínálni a hallgatóknak, hiszen minden, amivel nem ártunk másoknak, az színesítheti az életünket” – mondta a kétgyermekes énekesnő, hozzátéve, hogy saját családjában sem léteznek tabuk, gyermekeivel is nyíltan beszél bármilyen témáról, amely foglalkoztatja őket, arra azonban mindig figyel, hogy számukra is befogadható módon tegye ezt. „Az, hogy mi számít botrányosnak, az generációról generációra változik, úgy élünk egymás mellett, hogy teljesen mást tartunk tabunak” – mondta Pásztor Anna.

„Hatalmas öröm, hogy követőink és támogatóink is a folytatásra szavaztak, így elindulhat ennek a különleges műsornak a második évada. Az ÉvaMagazin.hu digitális kínálata ezzel tovább erősödik, hiszen az oldal már régóta túllépett a hagyományos online magazin keretein. Platformjainkon a nézők a TABU mellett követhetik a brand többi saját gyártású tartalmát, például a Van 20 perced? című interjúsorozatot ismert emberekkel, valamint az ország első jelentősebb anya tematikájú podcastját, a Mesélj, Anyukám!-at” – mondta Zubor Rozália, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Pásztor Anna