Új, vidékieket bemutató sorozatot készít az RTL Magyarország

Új, vidékieket bemutató sorozatot készít az RTL Magyarország
Ezúttal egy vidéki focicsapat mindennapjait ismerhetik meg a nézők az RTL Magyarország új sorozatában, melyet Kapitány Iván rendez.

A 24.hu derítette ki, hogy Kapitány Iván új sorozatot készít az RTL Magyarországnak. A rendezőtől egyáltalán nem idegen a vígjátékok rendezése, hiszen korábban ő készítette a Mi kis falunk, a Drága örökösök és a Segítség! Itthon vagyok! című tévésorozatokat.

Az új sorozat címét és premierjét egyelőre nem árulta el a csatorna, azt viszont megerősítette, hogy az epizódok forgatása már megkezdődött, illetve azt is tudni lehet, hogy a történet középpontjában egy, a feljutásért küzdő vidéki focicsapat áll majd. A szórakoztató vígjátékban a játékosok a bajnokság vége előtt megtudják, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleket. Azzal azonban nem számoltak, hogy edzőjüket baleset éri, így saját maguknak kell kézbe venni az irányítást, hogy a következő meccsen nyerni tudjanak.

A sorozat nem kíván semmilyen párhuzamot vonni a mai magyar futballal, és a társadalomkritikától is igyekszik távol maradni. Az emberi kapcsolatokat és sorsokat bemutató műsorban olyan színészeket láthatunk majd, mint Hevér Gábor, Lovas Rozi, Sztarenki Dóra vagy Schmied Zoltán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!