Új vendégekkel és megújult formában folytatódik a NőComment!

Új vendégekkel és megújult formában folytatódik a NőComment!
Megbeszélnek, kibeszélnek, átbeszélnek mindent és mindenkit – augusztus 28-tól új évaddal tér vissza az RTL II-n a NőComment! A szórakoztató talkshow házigazdája Liptai Claudia lesz.

A vasárnap esténként jelentkező, megújult NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti a saját és a nézők életét a mindennapokban. A műsor mindig azt ígérte, hogy mindenről és mindenkiről beszél úgy, mint ahogy bárki otthon a képernyők előtt, vagy baráti vacsorák alatt. A világ azonban változik, és ezzel a témák is komolyodnak.

A NőComment! új évadában a könnyed, szórakoztató témák mellett komolyabb kérdések is terítékre kerülnek majd. A műsor egy állandó rovattal is bővül: Dr Piczkó Kati pszichiáter adásról-adásra gyakorlati tanácsokkal segíti a nézőket, hogy hogyan kezeljék a stresszt és, hogy ne menjenek rá emberi kapcsolatok erre a kihívásokban nem szűkölködő időszakra. Szintén újítás, hogy a NőComment! csapatához minden alkalommal egy-egy civil vendég is csatlakozik majd.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője Hadas Krisztina újságíró, Király Linda énekesnő, Farkasházi Réka színésznő, Cleo Mitilineou operaénekesnő, László Nicole pedig a műsor civil vonalát fogja erősíteni. Több adásban feltűnik majd Dobó Kata színésznő, Wossala Rozina séf, étteremtulajdonos, médiaszemélyiség, Parti Nóra színésznő, Antal Ilona üzletasszony és Bagi Renáta pszichológus, üzletasszony.

NőComment! – augusztus 28-tól minden vasárnap 21 órától az RTLII műsorán!

A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!