Új főszerkesztő-helyettes az Indexnél

Új főszerkesztő-helyettes az Indexnél
2024. május 13-ától új vezető érkezik az Index hírportál főszerkesztő-helyettesi pozíciójába. Huber Tamás közel 4 éve csatlakozott a Magyarország vezető hírsite-ját is üzemeltető Indamedia kiadóhoz, és az Index kreatív tartalmaiért felelt.

F. Tóth Benedek és Gedei Norbert mellett a jövőben Huber Tamás irányítja főszerkesztő-helyettesként az Indexet. Tamás szakmai életét a Nemzeti Sportnál kezdte újságíróként, ahonnan 2020 augusztusában igazolt át az Indexhez. Kezdetben sportrovat vezető-helyettesként, pár hónappal később már ugyanezen rovat vezetőjeként állt helyt. Az elmúlt másfél évben a portál kreatív tartalmi vezetője volt, és ezen terület felügyeletét továbbra is ellátja, főszerkesztő-helyettesként pedig elsősorban a Sport rovatért és a videós tartalmakért felel.

– Ez egy nagyon megtisztelő felkérés, igazából nem is gondolkodik az ember azon, hogy elfogadja. Szeretek ennek a csapatnak a részese lenni, tehetséges, kreatív, jó emberek vesznek körül, akikkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy megtartva az Index vezető szerepét olyan újságot készítsünk, amit az olvasók továbbra is értékelni fognak – mondta újonnan történő kinevezésével kapcsolatban Huber Tamás.

A pozíciót az utóbbi négy évben Ilku Miklós töltötte be, aki hamarosan új vizekre evez.

– Büszke és hálás vagyok az Indexnél töltött időszakért, kiváló kollégákkal dolgozhattam együtt, életre szóló barátságok szövődtek. Új kihívások elé nézek, de az Indexnek mindig külön helye lesz a szívemben – nyilatkozta.

– Nagyon köszönjük Mikinek az elmúlt évek tartalmas munkáját, a lelkiismeretes attitűdöt, a közös gondolkodásokat, és persze az élményeket is. A legjobbakat kívánjuk neki további szakmai pályafutásához! – búcsúzott az Index főszerkesztője, Fekete-Szalóky Zoltán.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!