Új évaddal indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros

Új évaddal indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros
Szeptember 19-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket.

A közönségkedvenc sztárpárshow vadonatúj évadában (gyártó: Solaz Média) nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Megyeri Csilla influenszer, műsorvezető kilenc éve egy pár Molnár Zsolt vállalkozóval. Most ők is harcba szállnak, hogy bebizonyítsák: szerelmük mindent – még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is – túlél.

Törőcsik Dánielt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerte meg az ország, azóta Európa-szerte híres tetoválóművész lett Németországban. Ő párjával, az egykori topmodell Bíró Beával hajt majd a győzelemre.

Ringbe száll a győzelemért az X-Faktor második évadának ezüstérmese, Muri Enikő énekesnő, musicalszínésznő. Ötödik éve a Sugarloaf zenekar tagja, amelynek alapító-gitárosa, Tóth Szabi rockzenész, zeneszerző, producer egyben Enikő párja is.

A küzdelemben ott lesz Tóth-Hódi Pamela influenszer és férje, Tóth Bence építési vállalkozó, egykori futballista, de a Nyerő Páros címre hajt majd Madár Veronika színésznő férjével, az egykori vadászpilóta Landor Richárddal. Détár Enikő színésznő párjával, Kiss Péter angoltanárral vág neki a megmérettetésnek.

Az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik énekes párjával, Bádoki Bettinával száll versenybe, hogy bebizonyítsák, kapcsolatuk kiáll minden próbát. Lotfi Begi DJ, zenei producer feleségével, Lotfi-Schadi Réka fodrász, divattervezővel küzd majd a Nyerő Páros címért.

Sebestyén Balázs az idei évadban is a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük. A műsorvezető lelkes segítője ezúttal is Kabát Peti lesz, aki a tőle megszokott módon az idei évadban is a humor állandó forrása marad.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban. A párok azonban nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

A Nyerő Páros hatodik évada szeptember 19-től minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon!

Muri Enikő és Tóth Szabi vitájától lesz hangos a Nyerő Páros villa A Nyerő Páros hatodik évadában a Sugarloaf énekesnője és zenész párja is megméretteti magát. Íme egy kis ízelítő kettejük nézeteltéréséből!

"Rosszul vagyok! Nem bírom!” – Zdroba Patrik barátnője feladja? A Nyerő Páros hatodik évadában az X-Faktor egykori versenyzője és szerelme is megméretteti magát. Íme egy kis előzetes kettejük küzdelméből!

Tóth Bence lebuktatta szerelmét: újabb plasztikai műtéten esett át Hódi Pamela? A Nyerő Páros hatodik évadában Hódi Pamela és Tóth Bence is versenybe száll, és néhány titokról is lehull a lepel.

Megyeri Csilla kiakad a párjára: "Mi vagy te, egy ősember?” A Nyerő Páros hatodik évadában Megyeri Csilla is feltűnik a szerelmével, Molnár Zsolttal. Íme egy kis előzetes kettejük játékából!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!