Így ünneplik a Paramount csatornái a Televíziózás Világnapját

Így ünneplik a Paramount csatornái a Televíziózás Világnapját
A Paramount médiaszolgáltató csatornái közül a Comedy Central, a Comedy Central Family és a Paramount Network is csatlakozott a Global TV Group kezdeményezéséhez, amely a Televíziózás Világnapját ünnepli. November 21-én a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének tagjai, köztük a Paramount három szórakoztató csatornáján is egész nap látható lesz az a kisvideó, amely a média és a tévézés összetartó erejéről, illetve határtalanságáról mesél.

Az első tévéadást 1940 januárjában sugározták, Magyarország pedig 1954. január 20-án indította el első kísérleti adását. Az azóta eltelt évtizedek során a médium a mindennapos tájékozódás és a kultúraformálás meghatározó platformjává vált. November 21-én a Televíziózás Világnapját ünneplik szerte a világon. A jeles nap alkalmából a Paramount csatornái is műsorra tűzték azt a Global TV Group gyártásában készült videóanyagot, amely a média és a tévézés nemzedékeken átívelő, összetartó erejét mutatja be.

A televízió nemcsak az információ, de az érzelmek és a közös élmények forrása is: ezt foglalja össze a rövid kisfilm, amely a világnapon tíz alkalommal is adásba kerül a Comedy Central, a Comedy Central Family, valamint a Paramount Network csatornán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!