Életünk története: Szinetár Dóráék utaztak a jövőbe

Életünk története: Szinetár Dóráék utaztak a jövőbe
A műsor történetében először szülő és gyermeke öregedett két lépésben összesen 40 évet Friderikusz Sándor segítségével.

Szinetár Dóra fia így tekintett Bereczki Zoltánra Lőcsei Marci rengeteg mindent tanult az életről a színésztől. A srác most felelevenítette az elmúlt 13 év emlékeit.

Lőcsei Marci kistestvérei példaképként néznek fel rá? Vajon mekkora az összhang Szinetár Dóra gyermekei között? Marci egy aranyos titkot is elárult kisöccséről, Beniről.

Szinetár Dóra: ”Mindent megteszek azért, hogy minél fiatalabb maradjak!” ”Az öregedés bármiféle gondot okoz?”- kérdezte Friderikusz Sándor, amire meglepő válasz érkezett a színésznőtől...

Szinetár Dóra és fia 20 év múlva találkoztak újra A színésznő 64, Marci pedig 44 évesen tért vissza Friderikusz Sándor nappalijába. „Ez nagyon durva!” - hüledezett Marci.

Ez a téma még Szinetár Dóra szemébe is könnyeket csalt Lőcsei Marci elárulta, hány gyereket terveznek menyasszonyával. A színésznő bekönnyezett, amikor belegondolt a nagymamaságba.

Szinetár Dóra néha a fürdőszobába bújik, hogy sírhasson A színésznőnél minden alkalommal eltörik a mécses, amikor csalódni látja 13 éves lányát, Zorkát. Ezekben a kőkemény pillanatokban az ő szíve is kettétörik.

Szinetár Dóra őszintén mesélt kisfia felnőtté válásáról Vajon milyen élete lesz 20 év múlva a most 3 éves Beninek? A színésznő meghatóan nyilatkozott a kérdésről.

A 84 éves Szinetár Dóra könnyek között pillantotta meg 64 éves fiát Anya és fia 40 évet repültek előre az időben. A színésznő képtelen volt visszatartani a rajta elhatalmasodó érzéseket, és egyből magához ölelte nagyfiát.

Szinetár Dóra és fia: ”Egy életre szóló élmény volt!” Lőcsei Marci biztos benne, hogy mindig emlékezni fog Friderikusz Sándor időutazására, hiszen rendkívül érdekes gondolatokat indított el benne a műsor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!