Átadták a PodcastFestival 2023 Arany mikrofon díjait a legjobb hazai podcastereknek!

Átadták a PodcastFestival 2023 Arany mikrofon díjait a legjobb hazai podcastereknek!
Magyarországon már több mint 600(!) podcast verseng a hallgatóság figyelméért, így nem véletlen, hogy a PodcastFestival 2023 versenyében is közel 100 alkotás mérettette meg magát. A díjakat a győztesek a rendezvény napján, május 31-én, Budapesten, a Danubius Hotel Héliában vehették át.

A fesztivál főszervezője – Csermely Ákos – köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy a fesztivállal és a díjakkal szeretnék megköszönni és elismerni azoknak az alkotóknak a munkáját, lelkesedésüket, akik az elmúlt esztendőben is tudást, információt, élményt, szórakozást nyújtottak hallgatóiknak.

Az oktató, edukációs és edutainment kategóriában a WMN Event and Production Kft. képviseletében D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi, WMN Beszélnünk kell! Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról - Arról, hányan is vagyunk az ágyban, amikor ketten vagyunk az ágyban (4.évad 9.epizód) című adásért vehették át az Arany mikrofon díjat.

Üzleti, szakmai témakörben is kiválasztotta a zsűri a szempontok alapján legjobbnak ítélt produkciót. A díjat dr. Bende Máté, a Pro Business Kft. képviseletében, az Ügyvédmarketing Podcast - 12.47 Ügyvédi brand - Márka? Arculat? Logó? című műsorával nyerte el.

A harmadik, azaz a szórakoztató, életstílus, kulturális nevezési kategóriában pedig Hajós András és Linczényi Márk vehették át az Arany mikrofon díjat a Probléma Hajóssal és Márkóval podcast - Kormos Anett: Nagyon szeretem az embereket; ha békén hagynak című alkotásért.

Két különdíjat is átadott az elismert szakemberekből álló zsűri. A különdíjas alkotók és podcastjeik:

Nagy Borús Levente: Odabenn - Az abszorbdilemma és a HOLD Alapkezelő Zrt.: HOLD After Hours podcast sorozat - Az ötéves hozam számít!!!

A díjakat átadták: Erdélyi Eszter (atmedia), Juhász Diána (Lounge Group), Kovács András Péter (Magyar Telekom), Tiszttartó Titusz (Retro Radió)

A szervezők ezekkel a díjakkal is szeretnék felhívni a hallgatók figyelmét a podcast műfajára, valamint ezekre a nagyszerű podcastekre és alkotóikra. Érdemes böngészni, rájuk keresni, mert biztosan mindenki talál a maga számára érdekes hallgatni valót a nagyon gazdag kínálatban. Mindenkinek jó fülelést kívánunk!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!