Zajlik az influenszer hét, közben döbbenetes titok derült ki

Zajlik az influenszer hét, közben döbbenetes titok derült ki
Magasságok és mélységek jellemezték a villa elmúlt napját, Bibi többek szemét szúrja, ugyanakkor durva részleteket osztott meg magáról. Melina tanácsot kért a többiektől, kit vigyen párbajra, a villalakók UV testfestésben táncoltak, közben a párok közt csak úgy perzselt az erotika s változatlanul minden történést folyamatában követni lehet 24 órás stream-ben a www.rtlplusz.hu oldalon.

„Ordibál, mint egy veszett egér” – VV Bibi újjáéledt és mindenkit kirángatott az ágyból Míg a villalakókat a másnap gyötörte, VV Bibi úgy pörgött, mint még soha. A társait táncolva ébresztő lány a buli utáni romokat látva elszörnyedt, és egy barbárok által letarolt vízparti faluhoz hasonlította a villát.

„Ha befolyásolom picit is a játékodat, offoljál ki” – VV Barna mostantól hozzá sem szólhat VV Piroshoz? VV Pirosban düh és csalódottság van VV Barna miatt, ezért arra kérte a srácot, hogy ne közeledjen többé.

„Annak örülnék a legjobban, ha a Bibit innen kiraknánk” – VV Piros őt hívná ki VV Melina helyében Több szem többet lát alapon VV Melina kikérte a többiek véleményét, hogy kiderítse, szerintük kit lenne érdemes kihívnia párbajozni. Míg VV Henrik erős játékost vinne, VV Rico szerint a lánynak gyengébbet kellene választania.

VV Reni hasít az élen Javában tart az influenszer hét a villában. A villalakóknak Schumacher Vanda árulta el, hogy egy nap alatt ki hány követőt szerzett. Íme az eredmény!

VV Ákos szerint VV Bibi visszaélt a villamesteri titulussal VV Bibi új szabályokat vezetett be, ami még az ivásra is kiterjedt. VV Ákos nem nézte jó szemmel a lány viselkedését, nem sokra rá pedig ő lett az új villamester.

„A p***ddel játszál, ne az idegrendszeremmel” – a villalakók begurultak influenszerkedés közben A villalakók apait-anyait beleadtak, hogy minél izgalmasabb videókat készítsenek közösségi felületeikre. Míg VV Lissza azt igyekezett megmutatni, hogyan lehet minél kerekebb a követői „bullja”, VV Kriszti mély gondolatokat szeretett volna megosztani az őt kedvelőkkel. Az influenszerkedés azonban a fokozódó feszültség után sírással ért véget.

VV Bibit megerőszakolták: lelki traumáiról mesélt a villalakó Az influenszer videók készítése közben olyan titkokra is fény derült, amikre eddig még soha. VV Bibi az őt ért traumákról mesélt, majd felajánlotta segítségét sorstársainak.

VV Anita tánc közben incselkedett VV Barnával, hogy megbolygassa a szálakat A villalakók szexibbnél szexibb táncokat lejtettek UV festéssel a testükön. Íme a tüzes produkciók!

VV Ákos magára haragította VV Pirost VV Bibi és VV Ákos nyerték az UV táncos versenyt, ezért fesztivál bulit tarthattak, azonban magukon kívül csak négy párt hívhattak meg. Azoknak, akik nem kaptak meghívást, a villán kívül kell tartózkodniuk a buli ideje alatt. Így reagáltak a száműzöttek!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!