Will Smith felesége megtörte a csendet

Will Smith felesége megtörte a csendet
Jada Pinkett Smith megtörte a hallgatást a férje, Will hírhedt Oscar-pofonja kapcsán. A történteken Smith anyja is meglepődött, Jim Carrey pedig mélységen elítéli tettét.

Chris Rock komikus elsütött egy viccet Jada hajával kapcsolatban, miszerint izgatottan várja a GI Jane folytatásában, ezzel utalva arra, hogy Demi Moore leborotválta a fejét a szerepért - írja a femcafe.hu.

Ám az alopeciás Jada számára nem volt vicces, és úgy tűnt, mintha ideges lenne emiatt, miközben a szemeit forgatta.

Chris ragaszkodott hozzá, hogy a tréfa "szép volt", de Will egyértelműen dühös lett, és a színpad felé indult, majd megpofozta Christ. Egyesek dicsérték tetteiért, mondván, joggal védte felesége becsületét, mások szerint nem kellett volna erőszakhoz folyamodnia, sőt, volt, aki az Oscar-díjának megvonását kérte.

Néhány pillanattal a pofon után visszatért a színpadra, hogy begyűjtse a legjobb színésznek járó aranyszobrocskát a Richárd királyban nyújtott alakításáért, és bocsánatot kért az Akadémiától, illetve jelölttársaitól. Azóta nyilvánosan bocsánatot kért Christől, mondván: "Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti Oscar-díjátadón viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan volt.” – olvasható a Mirror oldalán.

Jada március 29-én megosztott egy képet az Instagramon, amely így szólt: „Ez a gyógyulás szezonja, és ezért vagyok itt." Az egyszerű bejegyzés nem szólt közvetlenül a vasárnap esti incidensről, bár úgy tűnik, hogy arra utal.

 

Will Smith anyja is meglepődött fia tettén

Carolyn Smith azt mondta, hogy még soha nem látta fiát úgy viselkedni, mint amikor Christ megütötte vicc miatt. Azt mondta a 6abc-nek: „Nagyon kiegyensúlyozott ember. Ez az első alkalom, hogy valaha is kirohanni láttam őt. Életében először... Még soha nem láttam ilyet."

Jim Carrey szerint le kellett volna tartóztatni

Jim Carrey azon kevesek közé tartozik, aki megosztotta véleményét a történtek kapcsán a CBS This Morning című amerikai televíziós műsorban. Úgy fogalmazott, hogy „belebetegedett” a látottakba, és „gerinctelennek” tartja a közönséget, amiért a történtek után megtapsolták Willt, akit inkább le kellett volna tartóztatni. „Ez egyértelműen jelzi, hogy már nem mi vagyunk a menő klub."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Oscar-gála