Varga Patrik lett A Konyhafőnök győztese!

Varga Patrik lett A Konyhafőnök győztese!
A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forint tulajdonosa!

A Fináléban egykori középdöntős társak segítették Vajda Lucát és Varga Patrikot is. A piros csapat tagjai Maier Anikó és Frohner Fecó voltak, míg a kék séfkabátosnak Horváth Gergely és Tóth Simon nyújtott segítő kezet.

Hagyomány, hogy a végső összecsapást követően Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is segítséget kap: a jövő héten induló Mestercukrász műsorvezetője és zsűritagja, Liptai Claudia, egy legendás séf, Pesti István és A Konyhafőnök korábbi győztese Bóza Roland voltak a kóstolók.

Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

A Konyhafőnök 2022-es évadában rengeteg hazai híresség, szakmai legendák és Thomas Anders személyében egy igazi világsztár is megtisztelte a stúdiót – legendás évadra terítettünk!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!