ValóVilág11 évzárás - a 3. Párbajról Ákos ment vissza a villába

ValóVilág11 évzárás - a 3. Párbajról Ákos ment vissza a villába
Bibi, a villa egyik legjobban megosztó személyisége távozott az óév utolsó estéjén a villából, vele szemben Ákos diadalmaskodott. Visszatérése után sem csökkent a fordulatszám a villában, azonnal Kiválasztás zajlott, mely során a legtöbben Pirosra tették jelüket. Az új évben is tovább száguld a villa vonat, változatlanul minden esemény élőben követhető stream-ünkön a www.rtlplusz.hu oldalon.

„Ő egy igazi színes egyéniség” – VV Dani kampányolt VV Ákos mellett VV Ákos kortesbeszédét VV Dani mondta el, aki szerint a srác egy igaz barát, aki még konfliktus esetén is képes összehozni a csapatot, és akinek a tanácsaira sokaknak szüksége van a villában.

„Egy igazi harcos nő” – VV Kriszti kampányolt VV Bibi mellett VV Bibi kortesbeszédét VV Kriszti mondta el, aki szerint a lány páncéllal érkezett a villába, amit napról napra egyre jobban ledob magáról, és ő a villalét egyik központi alakja.

Ezek voltak VV Ákos eddigi legemlékezetesebb pillanatai a villában A srác első párbajának napján felelevenítettük, hogy mi minden történt vele eddig a luxusbörtönben.

Eldőlt, hogy VV Bibi vagy VV Ákos térhet vissza a villába: íme a harmadik párbaj eredményhirdetése Lezajlott a VV11 harmadik párbaja is. Mutatjuk, hogy melyik villalakó kapta a több szavazatot a nézőktől, és hogy kinek kellett végleg elbúcsúznia a játéktól.

Ezek voltak VV Bibi legszebb pillanatai a villában Összegyűjtöttük a VV11 harmadik párbaján kiesett játékos legemlékezetesebb pillanatait, amiket a luxusbörtön falai között élt át.

Így fogadták a VV11 harmadik párbajának győztesét a villalakók A ValóVilág11 harmadik párbajának nyertese a villa falain belül ünnepelheti a szilvesztert és az újévet. Mutatjuk, hogyan fogadták az érkezését a többiek a győzelme után.

VV Kriszti VV Bibiről: Még mindig jobb, hogy valaki ilyen, mint egy savanyúképű Míg VV Márió és VV Piros a szaunába vonultak félre, hogy többek között kettejük kapcsolatáról beszéljenek, VV Kriszti és VV Barna a nyugiszobában beszélgettek Bibiről.

„Te itt nekünk egy bohóc vagy” – karikatúrákkal tartottak görbe tükröt egymásnak a párbajozók A párbajozók csapataikkal karikatúrát készítettek párbajellenfelükről. Az Ákosról készült alkotásra egy piros bohóc cipő is került a srác szavajárásai mellett, Bibi viszont csak külsőségeket vélt felfedezni a róla készült rajzon.

Kíméletlen és konfliktusgeneráló kérdésekkel bombázták a párbajozókat a villalakók VV Ákos és VV Bibi egy sajtótájékoztató keretein belül válaszoltak a hozzájuk intézett kérdésekre. A párbaj előtti utolsó estén pedig Bibi csapata összebújva feküdt le aludni a nappaliban.

VV Bibi papucsban és zebramintás köntösben ment párbajozni A lány hű maradt önmagához, ezért ikonikus szettjében jelent meg a párbajon.

VV Bibi és VV Ákos legdurvább konfliktusai egy videóban Hogyan jutottak el odáig a harmadik párbaj résztvevői, hogy barátokból ellenségek lettek? Az alábbi videóból kiderül.

Megjelent A kérdések szenvedélyének, a VV11 szappanoperájának 5. része A ValóVilág szilveszteri adásában bemutatásra került a Simlisék, a Gazdagék és a Szegények életét és ármánykodásait bemutató sorozat, A kérdések szenvedélyének legújabb része.

Kiválasztás: ő már biztosan ott lesz a 2023-as év első VV párbaján A videóból kiderül, hogy ki lett a kiválasztott a villalakók szavazatai alapján, és így ki köthette magára a zöld kendőt.

Extra videó: „Reninek nincs sok szava itt” – így készült A kérdések szenvedélyének 5. része (vagy a Melina Show?) A VV11 szappanoperájának új része a Bosszúra szomjazva címet kapta, ami VV Melina és VV Reni fejéből pattant ki. A forgatás során azonban szinte végig Melina adta az instrukciókat, ami több villalakónak is szemet szúrt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ