Tóth Andi abbahagyja az éneklést, mert senki sem a zenéjére koncentrál

Tóth Andi abbahagyja az éneklést, mert senki sem a zenéjére koncentrál
10 éve van énekesi pályán, elmondása szerint a zene volt számára minden. Sajnos azonban akárhogy is akarta csak a dalaira terelni a figyelmet, a közönség minden mással foglalkozott, csak a tehetségével nem. Most megpróbálja abbahagyni az éneklést.

Az énekléssel felhagyni próbáló énekesnő elmondása szerint, akármit tett eddig az énekesi karrierje érdekében, próbált ki új dolgokat, stílusokat, mégsem érte el a célját vele. Túl sok szenvedést okozott már neki, hogy próbálta megérinteni az embereket a hangjával, most megpróbál enélkül élni. ”Valahol egyáltalán nem érdekelt, valahol meg kurvára fájt, hogy nem kiváncsiak arra, amit szívesen csinálok”.

Tóth Andi többször is szerepelt a médiában, elmondása szerint sok hullámvölgyet élt meg az utóbbi időben. A mostani mélypontból, nem is tud egyenlőre kijönni. Az egyetlen dolog amiben biztos volt, hogy énekelni akar. Szerinte, ha Isten megajándékozta jó hanggal, akkor használnia is kell. Szerette volna, ha eljut a zenéje, olyan emberekhez, akiknek szükségük van rájuk. Akárhogy próbálta, akár mennyire is szerette volna, hogy működjön, ez nem sikerült. Elkezdett változni, és ezek után már csak az alakja, a kapcsolatai, és hogy erdélyből jött voltak a témák, semmi nem szólt már a zenéről. Szerinte ez azért van mert valahol túl sok volt, valahol meg mégsem volt elég. “Ha már másokat se teszek ezzel boldoggá, és magamat se akkor, minek csináljam”- mondta Tóth Andi aki elmondása szerint, sosem volt még boldog, mindig csak nagyon próbált az lenni.

A Lejtő album a szenvedéséről szólt, és hogy nem értik meg őt az emberek. A kiadás után koncertekre hívták, reménykedni kezdett, hogy fordulóponthoz ér, végre megértik mások is azt, amin átmegy, de sajnos nem. Borzasztóan érezte magát, és változtatni akart. Mivel az éneklésbe kapaszkodott egészen eddig, és ide jutott vele, most megpróbálja abbahagyni. Az utolsó már megírt számait még kiadja, de utána nem lesz több koncert sem.

Tóth Andi nem sajnáltatni akarja magát, csak az utolsó dolgot is megpróbálja megváltoztatni, a boldogsága megkeresésének érdekében. Most a barátjával, Tóth Istvánnal közösen létrehozott kiadó kreatív igazgatójaként dolgozik majd, és egy ruhamárkát is létrehoz. A Sztárban sztár zsűrijeként pedig továbbra is láthatjuk a tévében. Nem tétlenkedik otthon ezután sem, és köszöni azoknak, akik eddig meghallgatták és vele voltak.

Tóth Andi

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Tóth Andi, zene, média