Többféle drogot is találtak Berki Krisztián szervezetében

Többféle drogot is találtak Berki Krisztián szervezetében
Valószínűleg nem csak kokaint fogyasztott a halála előtt Berki Krisztián.

Május 6-án hunyt el Berki Krisztián, a halála okát azonban eddig nem közölték. Korábban elfogtak és kihallgattak egy drogdílert az ügyben, ám három nappal később szabadon engedték. A napokban hallgatták ki Berki Mazsit is, aki azonosíthatta néhai férje dílerét. A korábban elfogott férfi ügyvédje azt mondja, védencének nincs köze az ügyhöz - írja az nlc.hu.

„Berki Renáta említett egy olyan becenevet, amihez a védencemet kapcsolták. De már most szeretném kijelenteni, hogy ezen a becenéven őt soha senki nem hívta, nem emlegette. Ez nem az ő beceneve volt” – mondta a Ripostnak dr. Parti Ágnes ügyvédnő, aki azt is megosztotta a lappal, hogy toxikológiai vizsgálatból kimutatható, Berki nem csak kokaint fogyasztott a halála előtt.

„Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb ilyen biológiai folyamatokhoz szükséges. Tehát ezeknek az összhatását is nyilván vizsgálni kell szakértőileg, hogy azoknak és a kokainnak az együttes hatása mit okozhatott nála” – mondta a Tényeknek az ügyvédnő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!