Tehetséges fiatalokat bemutató új podcast-sorozat indul

Tehetséges fiatalokat bemutató új podcast-sorozat indul
Podcast-tartalmakkal bővül a Noizz.hu kínálata. Az Egy hullámhosszon adásaiban olyan húszas-harmincas éveiben járó fiatalokkal ismerkedhetünk meg, akik valami figyelemre méltót alkottak, mégis csak nagyon ritkán hallhatunk róluk a hazai médiában.

Minden csütörtökön új adással jelentkezik a Noizz.hu új podcast-sorozata, melyben a millenium generáció fiatal tehetségei mesélnek életútjukról, karrierjükről, sikereikről és generációs különbségekről – írja az mmonline.hu.

Kovács Levente, a Noizz.hu főszerkesztője elmondta, műsoruk elsődleges küldetése az, hogy hangot adjon azoknak a kevésbé ismert, mégis érdekes és tehetséges karaktereknek, akik a mainstream médiából kimaradnak.

A sorozat első adásában László Panna, a FOMO – Megosztod és uralkodsz c. magyar dráma főszereplője mesél többek között arról, hogy mennyire nehéz nőként érvényesülni egy alapvetően férfi központú színésztársadalomban. Az eheti adás vendége pedig a Rossz színész c. rövidfilm rendezője, a Ricsárdgír zenekar frontembere, Márton Dániel volt.

A meghívott vendégek listája meglehetősen sokszínű. A későbbi adásokba érkezik például Hartung Attila filmrendező, Szabó Benedek, a Galaxisok együttes frontembere, de Vigh Dóri, magyar vloggerrl is találkozhatnak a hallgatók.

Az Egy hullámhosszon adásai már elérhetők a Noizz.hu oldalán és a legnagyobb hazai podcast-áruházakban is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!