Szoktál YouTube-ozni? - Akkor ennek az új funkciónak örülni fogsz!

Szoktál YouTube-ozni? - Akkor ennek az új funkciónak örülni fogsz!
Az új funkció hasznosságáról visszajelzéseket vár a YouTube, ez alapján fognak dönteni a bevezetéséről. 0

A Google újabb funkcióval bővíti az elmúlt időszakban egészen nagy változásokon átment YouTube-alkalmazását. A hasznos újítás egyelőre még csak a tesztelési fázisban jár, bár néhány szerencsés Premium-felhasználó már rápróbálhat - írja a leet.hu.

Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet majd az olyanok bogarászgató nézők számára, akik lesik az Xbox-vezető Phil Spencer bejelentkezéseit, aki olykor-olykor elrejt néhány aprócska, a videojátékos vállalat jövőjéről árulkodó utalást a háttérben. Vagy szimplán csak bakikat, esetleg különböző részletek után kutatnak a kedvenc tartalomgyártóik videójában.

Az új funkciónak hála ugyanis hamarosan belenagyíthatunk majd a videókba, pontosan úgy, mint ahogy egy képpel is tennénk.

A nagyítós újdonság demója mint már mondottam egyelőre csak pár Premium-előfizető számára érhető el, de nekik is csak szeptember 1-ig, amit külön még be is kell kapcsolni. Ezt egyébként a profilunkba lépve az “A te Premium-előnyeid” menüpont alatt, az új funciók kipróbálása almenüpontra bökve lehet megtenni, majd kezdődhet is a móka.

A nagyító hasznossága egyelőre eléggé kérdéses, legalábbis a fent már említett elrejtett utalásokra való vadászaton túl nem túl sok mindenre használható. Bár elképzelhető, hogy az idősek és a gyengénlátók számára különösen jól jöhet majd. A videókba lejátszás közben és megállítva is bele lehet zoomolni, a kinagyított képet pedig kedvünkre csúsztathatjuk, videónézés közben viszont ennek nem túl sok haszna van. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: youtube, funkció