Survivor: Újabb vereséget szenvedtek a civilek!

Survivor: Újabb vereséget szenvedtek a civilek!
A Védettségi játékon alulmaradtak, így a holnapi Törzsi Tanácson a civilekből álló Yucahu törzsnek kell kiszavaznia egyvalakit.

Előzetes: Az egyik túlélőnek búcsút kell vennie a Survivortől! (09.01.) Elérkezett a 2021-es Survivor első Törzsi Tanácsa! Vajon kit küldenek haza a civilek? Részletek szerda este 21:20-tól az RTL Klubon!

Egész éjjel őrködtek a celebek! Mutatjuk, hogy miért! Bár a tűzgyújtójuk eltörött, a celebeknek sikerült tábortüzet csiholniuk, így már csak egyetlen feladat várt rájuk: életben tartani a lángokat.

Joe meglepetéssel készült a civil törzs számára! A Survivor műsorvezetője váratlan látogatást tett a Yucahu törzs szigetén, és egy olyan dolgot vitt magával, amire a kezdetek óta vágytak a játékosok.

Catherine feladja a Survivort? A celeb csapat játékosa a könnyeivel küszködve vallotta be, hogy szíve szerint hazamenne, és búcsút intene a túlélőshow-nak.

Kiabálástól volt hangos a Yucahu törzs tábora! Egy egyszerű tűzgyújtásból parázs vita alakult ki a civilek csapatán belül. Vajon mivel sikerült Zsófinak szinte a teljes törzset magára haragítania?

Eldőlt: ennek a csapatnak kell Törzsi Tanácsot tartania! Az első védettségi játékot és az ezzel járó védettségi totemet csak az egyik csapat nyerhette meg. Mutatjuk, hogyan zajlott a celebek és a civilek küzdelme!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub