Survivor: Taktika, vagy érzelmek?

Survivor: Taktika, vagy érzelmek?
Az egyesült Guazabara törzsben egyre többször vetődik fel a kérdés, hogy a játékosok az érzelmeiket kövessék, vagy valamilyen taktika szerint hozzanak döntést. Most a zsákmányszerzés nyertesén, Kabáton volt a sor, hogy olyan döntést hozzon, ami hosszú távon hatással lehet az életére a törzsben.

A szerdai adás előzetese: Kabát Peti veszélybe kerül a Törzsi Tanácson? (09.22.) Szerdán megrendezésre kerül a Guazabara első Törzsi Tanácsa! Vajon kit küld a többség a Holtak Szigetére? Kiderül 21:15-kor a Survivor következő részéből az RTL Klubon!

Adásrészletek: Ez várt Evelinre és Catherine-re a Holtak Szigetén! A két lány csak magára számíthat a Holtak Szigetén. Így bebizonythatják, hogy valójában mire képesek férfi segítség nélkül!

Ő nyerte a Guazabara törzs első zsákmányszerzését! A Rövid póráz játék győztese egy ínycsiklandó reggelivel lett gazdagabb. Mutatjuk, hogy ki volt a legügyesebb!

Zsófi: „Tudod Sabira, nagyon nagyot csalódtam benned!” A lányok szövetsége ismét meginogni látszik az egyesülés estéjén történtek miatt. Vajon Sabira és Zsófi számíthatnak még egymásra?

Taktika vagy érzelmek? Kabát döntött, hogy kikkel reggelizik! Kiderült, hogy kivel osztja meg nyeremény reggelijét Kabát Peti! Így fogadták a döntését a többiek! 

„Nehogy beszerelmesedjek itt a végén!” - Bálint többet érez Zsófi iránt? A rutin rókát nem lehet átverni! Kabát Peti szerint Bálint szemet vetett Zsófira, ezért óvatosságra intette barátját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub