Survivor: Sértődések és viták a szembesítés során!

Survivor: Sértődések és viták a szembesítés során!
A Guazabara törzs tagjai ma szembesítették egymást mindazzal, amit nem feltétlenül kedvelnek egymásban és ez nem esett jól mindenkinek. A játék végeredményéből pedig többen mást is sejteni vélnek.

A pénteki adás előzetese: „Szerelem van a levegőben!” (09.24.) Mindenkinek szemet szúrt, hogy a celeb és a civil játékos között több is lehet. További részletek 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Máté és Bálint tiszta vizet öntöttek a pohárba A celeb játékosok elvonultak, hogy megbeszéljék, hogyan áll most a szövetségük, és miként tervezik a továbbiakat.

Dani: „Egy kotorék kutya kedvesebb fogadtatásban részesült volna, mint én” Evelin lefektette a szabályokat Danival szemben, azonban a Holtak Szigete új lakójának cseppet sem tetszett a lány hozzáállása.

Catherine kikészült a Holtak Szigetétől: „Utálom ezt a helyet” A lány egyre nehezebben bírja a megpróbáltatásokat a Holtak Szigetén, ráadásul a feje is megsérült.

Kibukott az igazság: Bálintot kétszínűnek tartják! A legutóbbi zsákmányszerző játékon felszínre került számos lappangó konfliktus. Így derült ki az is, hogy Bálint és Zsófi közeledése negatív képet festett a srácról a többiek szemében!

Nagy Alex szinte az összes negatív jelzőt bezsebelte társaitól Ki a legidegesítőbb vagy éppen a leghisztisebb? A többség szerint Alex, ráadásul a celeb játékos nem csak ezeket a jelzőket zsebelte be társaitól! Kíváncsi vagy, miket kapott még? Nézd meg a videót!

Egymásnak estek a celebek a zsákmányszerzésen! A játékon kiderült, hogy mit gondolnak egymásról a túlélők, és ez jó pár nézeteltérést szült a celebek között is.

Járai Máté egy celeb játékost küldene haza a Törzsi Tanácson Máté számára egyértelművé vált a zsákmányszerzés után, hogy a celebek közötti sorrendben ő lenne az első, akit kiszavaznának, ezért új taktikán kezdte el törni a fejét. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor