Survivor: Megtört a jég! Végre győzött a Yucahu!

Survivor: Megtört a jég! Végre győzött a Yucahu!
Az újraosztott törzs celebjei úgy tűnik, hogy meghozták a szerencsét és végre először nyert és vihette magával a zsákmányt a Yucahu, amelynek már hatalmas szüksége volt a sikerélményre.

Csütörtöki adás előzetese: Máté szövetségre lép Zsófival? (09.16.) Jogos volt Evelin félelme, és Máté tényleg összeáll Zsófival? Kiderül csütörtök este 21:15-kor a Survivor következő részéből az RTL Klubon!

Adásrészletek: A celebek kérdőre vonták Zsófit: vajon van nála amulett? A Huraca'n törzs tagjai biztosra vették, hogy Zsófi egy amulettel tért vissza a játékba. Alex elejét vette a találgatásnak, és kerek perec rákérdezett a lánynál.

Megtört az átok: a Yucahu bezsebelte első győzelmét! Vajon mi kellett ahhoz, hogy a sárgák végre lenyomják a Huraca'nt? Nézd meg a zsákmányszerzés legizgalmasabb pillanatait!

Alex kiakadt Sabirára: „Valakinek az élete fontosabb, mint egy kontaktlencse” A Huraca'n tagjai az elvesztett játék után átbeszélték, hogy mit kellett volna másképp csinálni. Alex szerint például nem volt helyes döntés Sabira részéről, hogy Zsoltot küldte maga helyett az úszós feladatban.

Bálint és Catherine egyre közelebb kerülnek egymáshoz! Bálint nagy örömére Catherine rengeteg szeretetet ad neki. Legutóbb például megmasszírozta a srácot!

Vita a Yucahuban: Nilton szembekerült a törzsével! A nézeteltérés Juliskával és Niltonnal kezdődött, majd átcsapott egy Bálint vs. Nilton csatározásba.

Nilton forró vízzel próbálta életre kelteni a tüzet... Bálint szerint Niltonnak semmi haszna nincs a törzsben. A srác teljesen kiakadt Niltonra miután kiborította a vacsorájukat, eloltva ezzel a tüzet.

Zsófi és Bálint párbajon csap össze egymással! A két törzset ezúttal csak 1-1 ember fogja képviselni, aki ha győz, egy óriási ajándékkal térhet vissza a csapatához.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub