Survivor - Két törzs is Törzsi tanácsra fog menni

Survivor - Két törzs is Törzsi tanácsra fog menni
A Buhawi törzs kijátszotta a Jarakay-t, így a veteránok indultak jelentős hátránnyal a második Védettségi játékon. Gergő titkon ismét saját törzse vesztére játszott, hogy a másik törzsben lévő szerelmét védje, így végül a Karagatan és a Jarakay is Törzsi tanácsra megy.

„Ha még rám raknak 20 kilót, nem bírtam volna” – Vivi sírva fejezte be a játékot

A Karagatan törzs tagjai túlerővel néztek szembe a Survivor második védettségi játékán: a Jarakay mellett a szövetségesüknek hitt Buhawi is őket támadta. Kiss János, Kőszegi Dóra és Makra Vivien az utolsó pillanatig kitartottak, de a fizikai határaik végül legyőzték őket.

 

„Fontosabb az egészség, mint ez a játék” – a Jarakay tagjai feladták a küzdelmet

A Survivor második védettségi játéka hatalmas fizikai teljesítményt követelt a túlélőktől: a Jarakay tagjai a nehezítésük ellenére is keményen küzdöttek, azonban a sérülések elkerülése érdekében egy olyan döntést kellett hozniuk, ami az egyikük játékába kerül majd.

 

Korábián Tamás: Legszívesebben megpofoztam volna Zsombort

A Survivor második védettségi játéka közben Pusztai Zsombor szövetkezni próbált a Jarakay törzzsel, annak ellenére, hogy pár perccel előtte derült ki a Buhawi árulása. A legidősebb generáció tagjai nem hagyták szó nélkül Zsombor próbálkozását, amivel a saját törzse ellenszenvét is kivívta.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL, média