Survivor: Beatrix maga kérte, hogy szavazzák ki

Survivor: Beatrix maga kérte, hogy szavazzák ki
Las Terrenas – A Survivor civil törzse megtartotta az első kiszavazást, ám az eredménye nem okozott nagy meglepetést, hiszen Csoma Beatrix maga kérte meg társait, hogy őt küldjék haza.

Az önkéntes tűzoltóként is dolgozó Beatrix nem tudott azonosulni a törzs tagjaival, számára terhes volt a sok vita és konfliktus, ám nem akarta feladni a versenyt - írja a blikk.hu.

"Küzdöttem volna, de nem éreztem a csapatszellemet, mindenki csak magával volt elfoglalva, és ha veszítettünk a celebek ellen, akkor egyből jött a hibáztatás. Nem éreztem, hogy bárki is tanulna a kudarcból" – mesélte a lapnak Beatrix. "Csalódott voltam a társaim viselkedése miatt, és rájöttem, hogy nem vagyok alkalmas mások hisztijét hallgatni, mert nem ezért jelentkeztem, hanem hogy végigvigyem a játékot. Nem lehetett normális hangnemben, ép ésszel megbeszélni a problémákat, és bár nem stílusom, de egy ponton leüvöltöttem mindenki fejét, hátha észbe kapnak, de nem így lett. Ezért kértem meg a többieket, hogy szavazzanak ki engem, mert nem akartam még sok hétig elviselni őket."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Survivor