Sokatmondó fotót posztolt Csuti

Sokatmondó fotót posztolt Csuti
Ismét foglalt az üzletember szíve.

Ha a párkapcsolataira gondolunk, könnyedén mondhatjuk azt, hogy Csutinak nem volt könnyű éve: elvált gyermekei anyjától, majd szakított a válás utáni kedvesével, Reginával, később pedig Szorcsik Vikivel sem jött össze a dolog, a férfi azonban most újra szerelmes, és azt reméli, ez más lesz, mint az előzők - írja a BlikkRúzs.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja” – mesélte a Frizbiben Kulcsár Edina exférje, aki arról is mesélt, hogyan ismerkedtek meg kedvesével, akiról egyébként az is kiderült, hogy több szépségversenyen is részt vett. „Az Instagramon "dobtam egy tüzet" az egyik fotójára, és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron.”

Az üzletember nemrég egy sejtelmes story-t rakott ki Instagramra, amiből azt lehet sejteni, hogy kezdenek komolyra fordulni a dolgok közte és új szerelme között. Csuti egy szerelemlakatokkal lévő hidat fotózott le, és a képhez sokat mondóan csak annyit írt: „Lehet, kelleni fog egy lakat nekem is!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Csuti