Sírva búcsúzott a Survivor kiesője!

Sírva búcsúzott a Survivor kiesője!
A Holtak drámai küzdelmében Bálint maradt alul, így számára véget ért a Survivor.

A keddi adás előzetese: Ilyen még nem volt! Törzsi Tanácsot tartanak a Holtak! (10.05.) A Holtak Szigetén arról fognak szavazni, hogy kivel tudnak a legkevésbé együttélni. További részletek kedd este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

EXTRA: Bálint Zsófival való kapcsolatáról vallott a kiesése után Filipánics Bálint épp, hogy megérkezett a Holtak Szigetére, az első párbajon ki is esett. Vele készült extra interjúnkból többek között az is kiderül, hogy mi volt közte és Zsófi között!

Adásrészletek: Rózsa elárulta Máté és Juliska titkát! Juliska és Máté szeretnék megbontani Zsófiék szövetségét, ezért a következő Törzsi Tanácson Sabirát küldenék haza. Tervükbe Rózsát is beavatták, aki elárulta a titkukat a kiszemeltjüknek.

Nem fogod elhinni, hogy ki esett ki a Holtak Szigetéről! A Holtak memóriáját és számokhoz való kapcsolatát tette próbára a legutóbbi párbaj, ami Bálintnak és Evelinnek ment a legkevésbé. Egyikük végleg elbúcsúzott a Survivortől!

Ajaj! Dani elhagyta a tűzgyújtót a Holtak Szigetén! Nyoma veszett a tűzgyújtó egyik felének, ami miatt Dani komoly fejmosást kapott Evelintől!

Egymást szívatták a túlélők a zsákmányszerzésen! A Guazabara játékosai egy tortáért szálltak versenybe, és nem kímélték egymást!

Zsófi meglephet két játékost a Holtak közül! Mivel Zsófi nyerte a legutóbbi játékot, ezért övé a zsákmány, amit megoszthat két társával a Holtak Szigetén!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub