Sebestyén Balázs az egész ország előtt lejáratta magát

Sebestyén Balázs az egész ország előtt lejáratta magát
L.L. Junior felesége rosszul lett a Nyerő páros legutóbbi adásában, de Sebestyén Balázst jobban lefoglalta egy hozzá ragadt papírlap.

Legutóbb egy olyan feladatot kaptak az RTL Klubon futó Nyerő páros játékosai, amiben a lányoknak kellett kiszabadítaniuk szerelmeiket, miután leküzdötték a különböző akadályokat - írja a promotions.hu. L.L. Junior feleségén, Körtvélyessy Kingán annyira kifogott egy nagyon csúszós lépcső, hogy teljesen kimerült, és olyan rosszul lett, hogy mindenki elkezdett aggódni érte – vagyis pontosabban: majdnem mindenki.

Amíg Körtvélyessy Kinga a feladat elvégzése után a földön hevert, addig L.L. Junior „ápolgatta” őt, és még Kabát Peti is azt figyelte a távolból, hogy javul-e az állapota – de Sebestyén Balázst úgy tűnik, hogy cseppet sem érdekelte az ájulás szélén lévő játékos sorsa, hiszen csak állt L.L. Juniorék mellett, és próbált grimaszolva leszedni egy kezére ragadt papírlapot, mintha valami gagyi komédiában lenne, és ennél fontosabb, viccesebb, érdekesebb dolog nem is létezne a világon.

A visszajelzések alapján sokan kiakadtak ezen, hiszen többen is úgy gondolják, hogy Sebestyén Balázs érzéketlen volt ebben a helyzetben, és elkomolytalankodta a dolgot, ezzel pedig az egész ország előtt lejáratta magát – de azt nem szabad elfelejteni, hogy előtte segített Körtvélyessy Kingának, és még azt is megkérdezte az egyik kritikus pillanatban, hogy hívjanak-e orvost.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!