Rubint Réka hazugságvizsgálóra kötve

Rubint Réka hazugságvizsgálóra kötve
A 20 perc őszintén sorozat új évadának harmadik adásában Rubint Réka hazugságvizsgálatán az is kiderült, hogyan fogadta, hogy aktmodellként szerepel a róla írt Wikipédia-szócikkben.

A hazugságvizsgálóra kötött Rubint Réka azt mondta, jól érezte magát a Playboy fotózáson, és a gép szerint így is volt. Hozzátette, abszolút nem szégyenlős. Az viszont meglepte, hogy a Wikipédián mint magyar aktmodell, fitneszedző és üzletasszony szerepel - ebben a sorrendben. Pedig egyetlen fotózása volt, és az sem teljes akt. "Fantasztikus. Írok nekik, mert ez nagyon érdekes" - reagált a Szeretlek Magyarország.hu és a Femcafe közös műsorában.

Arra a kérdésre, hogy szoktak-e vitatkozni Norbi vitatott megjegyzései miatt, Réka nemmel válaszolt, majd a Femcafe főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának meg is magyarázta, miért. Azt mondta, a legtöbbször őt is váratlanul éri, ami történik: "Addigra benne van száz sajtóban, mikorra számomra kiderül, hogy mit csinált. Tehát, hogy ő élőzött, amikor éppen zuhanyoztam. Mert ő unatkozott."

"Láttam, hogy vadul válaszolja meg a kommenteket, és nem értettem, hogy miért van ekkora munkában. Mondom, kicsim, te mit csinálsz? Á, felraktam egy élőt, és nem értik, amit mondani akarok. Soha nincs vita emiatt, tehát én nem állok bele, hogy hogy mondhattál ilyet. Mert én pontosan tudom azt, hogy ő milyen indíttatásból mondja" – tette hozzá Rubint Réka.

A műsorban komolyabb témák is szóba kerülnek, például az, mit jelent Rékának a munkája, hogyan élte meg szülei elvesztését, saját és Norbi súlyos betegségét, mi adott neki erőt, és mit mondott erről a gyerekeiknek. Hogy Rubint Réka mit válaszolt arra a kérdésre, volt-e olyan pillanat, amikor megingott a házassága, az is kiderül a 20 perc őszintén legújabb epizódjából.

A vágatlan Spotify-on és Soundcloudon megjelenő podcast adásban pedig azt is elmeséli, hogyan próbálták Norbit elcsábítani más lányok, miután ő a menyasszonya lett.

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók Hőse. FoxPost: Környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!