Pénzügyi témájú podcastot indított a Startlap

Pénzügyi témájú podcastot indított a Startlap
PénzÜgyes címen indított podcast-sorozatot a Startlap, melynek célja a hallgatóság pénzügyi tudatosságának növelése.

A Central Médiacsoport közleménye szerint mostanra a hatodik adásánál jár a Startlap első saját podcast-sorozata. A PénzÜgyes című podcast már januárban elindult, azóta kéthetente új epizóddal jelentkeznek a Startlapon és a YouTube-on.

A műsorban hazai pénzügyi szakértők szólalnak meg, akik tanácsokkal látják el a pénzügyi tudatosságukat növelni kívánó hallgatókat. A PénzÜgyes vendége volt már Papszt Kriszta pénzügyi tanácsadó, Angyal József okleveles adószakértő, Farkas András nyugdíjszakértő, valamint Suppan Márton, a hazai fintech képviselője. Az adások műsorvezetője Györfi Rúben, aki maga is pénzügyi szakemberként tevékenykedik.

A podcast első néhány adásában a hallgatók spórolási tippeket kaptak, de szó volt az szja-visszatérítésről, az adóbevallásról, illetve a jelenlegi nyugdíjhelyzetről is. Kiderült, milyen hatással van a szomszédos háború és az infláció a gazdasági folyamatokra és nyugdíjakra. Szóba kerültek az egyes hitelek előnyei, illetve buktatói, valamint a bankolás jövőjét megváltoztató fintech cégek és szolgáltatásaik.

(Forrás: media1.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!