Pataki Zita beszólt a lányoknak: „Olyan a testetek, mint egy árucikk”

Pataki Zita beszólt a lányoknak: „Olyan a testetek, mint egy árucikk”
Zita az aznapi játék miatt fakadt ki a lányoknak az esti programon a Nyerő Párosban.

A Nyerő Páros kedd esti adásában a fiúknak kellett licitálni és a lányok játszottak. A játék lényege az volt, hogy a lányoknak bikiniben kellett előadniuk egy, a párjuk által kiválasztott dalt, miközben egy zuhanyzó alatt álltak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.A páros férfi tagjának nőkről mutattak videókat, egy eszköz segítségével pedig azt figyelték, mit néznek a képernyőn. Ha a fiúk a lányok idomait nézték, a párjukra hideg víz ömlött. A játékon ráadásul az összes fiú jelen volt, így a lányoknak előttük kellett előadni a dalokat.

Ez a játék viszont többeknek is problémás volt, hiszen vannak, akik azt mondták, nem szeretnek szerepelni, míg mások például azért érezték kellemetlenül magukat, mert fürdőruhában kellett kiállni, vagy mert énekelni kellett. A produkciókat a fiúk pontozták, a játékot végül Odett nyerte.

Pataki Zita közvetlenül a produkciója előtt még azt mondta, ő szeret szerepelni és „bolondot csinálni” magából, a villába visszaérve viszont már eltört nála a mécses.

Este pedig a fiúk pasis estét tartottak bográcsozással, míg a lányok csajos beszélgetős programon vettek részt. Itt persze szóba került az aznapi játék is, Pataki Zita pedig nagyon kifakadt.

"Ti levetkőztetek és ugráltatok a medencébe. Én nem megyek oda, érted? Nekem ez olyan komfortzóna átlépés volt, és a mellettem ülő Kingának is. Ne haragudjatok, de tényleg azt érzem, hogy nem az Odettnek volt ez nagy lépés, aki napok óta a medence partján a fiúk előtt... hanem egy olyan nőnek, aki nem vetkőzik le" - mondta Zita.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros