Párbajban dőlt el, hogy kinek kell elhagyni a Survivort!

Párbajban dőlt el, hogy kinek kell elhagyni a Survivort!
A Törzsi Tanácson kapott szavazatok alapján Sabirának és Bíborkának kellett Párbajoznia, amelyben az utóbbi maradt alul, így el kellett hagynia a versenyt.

Keddi adás promója: Előzetes: Két új játékos érkezik a civil törzsbe! (09.07.) A Survivor következő adásában új versenyzők tűnnek fel. További részletek kedd este 21:20-kor az RTL Klubon!

Adásrészletek: Ezért került kórházba Járai Máté és Gáspár Evelin A celeb csapat két játékosát mentők vitték el, és sokáig az sem volt biztos, hogy folytathatják a játékot. Nézd meg, hogy mi történt velük a kórházban!

Zsófi sokkoló hírt közölt a törzsével! A Yucahu játékosa olyat tett, ami a teljes törzs életére hatással lesz. Vajon mit szóltak ehhez a többiek?

Sabira elpártol Zsófitól? Sabirának már elege van a veszekedésből, és úgy érzi, hogy Zsófi vitái elveszik az energiáját.

Máté Alexről: „Koloncnak látom, akit az egész törzs húz maga után” Míg Járai Máté Gáspár Evelinnel, addig Nagy Alex Sánta Juliskával vonult félre, hogy megbeszéljék, kik a celeb törzs leggyengébb láncszemei.

Bíborka vs. Sabira: Párbaj döntött arról, hogy melyikük megy haza! A második Törzsi Tanácson szavazategyenlőség alakult ki, ezért a két lánynak meg kellett küzdenie egymással a bent maradásért.

EXTRA: Ez történt Mátéval és Evelinnel a kórházban Ott voltunk a celeb törzs két játékosával a balesetük után. Nézd meg extra videónkat!

EXTRA: Bíborka Gáborral való kapcsolatáról vallott kiesése után A Survivor második kiesője Bíborka, aki exkluzív interjúban mesélt a szigeten átéltekről, és arról, mit érez Gábor iránt. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub