Párbaj döntött arról, hogy ki az alfahím a Guazabarában!

Párbaj döntött arról, hogy ki az alfahím a Guazabarában!
A Törzsi Tanácson Máté és Nilton ugyanannyi szavazatot kapott, így párbajban dőlt el a sorsuk. Míg Nilton a Holtak Szigetére távozott, addig Máté lett az alfahím a Guazabara Törzsben.

A csütörtöki adás előzetese: Megnyitja kapuit Joe Aukciósháza! (10. 07.) A túlélők olyan értékes dolgokra licitálhatnak majd, mint egy hajóút vagy egy nagy tál mogyorókrém! További részletek csütörtök este 21:15-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Különleges amulett került Juliska birtokába! Joe választás elé állította Juliskát, aki a finom falatok helyett egy eddig még sosem látott amulett mellett döntött.

Zsófi Rózsának: „Nagyon bent akarod tartani Mátét, aki téged bármikor kitenne” Juliska amulettje eltántorította a lányokat, ezért inkább Mátét célozták meg a Törzsi Tanács előtt. Ez azonban egyáltalán nem tetszett Rózsának!

Balhéval indult a Törzsi Tanács! A legutóbbi kiszavazás nem éppen békés hangulatban zajlott le. A kettészakadt törzs tagjai egymás ellen fordultak.

Párbajon dőlt el, hogy ki a legjobb férfi játékos a Guazabara törzsben! A Törzsi Tanácson szavazategyenlőség alakult ki. Nilton és Máté egy párbajon csapott össze, ami nem csak arról döntött, hogy kinek kell elhagynia a szigetet, hanem a legjobb férfi játékos címről is.

Sabira nem Zsófit tartja a legerősebb szövetségesének? A Törzsi Tanács után kisebb vita robbant ki a versenyzők között. Ekkor hangzott el egy mondat Sabira szájából, ami többek fülét megütötte.

Így fogadták Niltont a Holtak Szigetén! Nilton megérkezett a Holtak közé, akik cseppet sem repestek az örömtől a srác láttán.

Evelin feladta a játékot? Míg Kabát Alex-szel alkotott egy csapatot, Evelin Danival küzdött a zsákmányszerzésen. Dani szerint azonban a csapattársa nem adott bele mindent a játékba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor