Nézd meg az X-Faktor legemlékezetesebb pillanatait!

Nézd meg az X-Faktor legemlékezetesebb pillanatait!
Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges adással, az X-Faktor sztorival vette kezdetét.

Király L. Norbi meglepődött: Így reagált az X-Faktor stúdiója sokkoló produkciójára! 2010-ben egy ország nézte csodálkozva az énekes formabontó előadását. Most 11 évvel később felelevenítette legelső X-Faktoros emlékeit és reagált a színpadon történtekre!

Családi dráma: Így élte meg Vastag Csaba, hogy testvére miatta esett ki az X-Faktorból A tehetségkutatónak már az első évadában olyan szívszorító jelenetet élhettek át a versenyzők és a nézők is, amit biztos, hogy még sokáig nem felejtünk el. Csaba bevallotta, eddig még soha nem nézte vissza ezt a sorsdöntő pillanatot.

Hallelujah: Maga volt a megváltás az angyali Takács Nikolas Egy ország imádta, ő mégis annyira elégedetlen volt saját teljesítményével, hogy vissza se nézte korábban élete első X-Faktoros produkcióját. Most, évekkel később elmesélte, miért is hálás igazán, és hogy mit köszönhet a műsornak.

Ezek volt az X-Faktor legfelejthetetlenebb extrém produkciói! Az elmúlt tíz évben polgárpukkasztó előadásokból sem volt hiány, melyeket most a tehetségkutató eddigi mentoraival együtt eleveníthetsz fel.

Régi sebeket téptek fel a heves viták a mentorokban? A verseny alatt hozott döntések komoly nyomást helyeznek még az edzett mentorokra is. Így emlékszik vissza Tóth Gabi, Szikora Róbert, Gáspár Laci és Puskás Peti az elmúlt évad legextrémebb vitáira!

Geszti Péter előbb szeretett bele Csobot Adélba, mint Istenes Bence? Az X-Faktor vadonatúj mentora évekkel ezelőtt úgy robbant be az X-Faktor stúdiójába, hogy már a produkciója előtt levette az akkori mentorokat a lábukról. A java pedig csak ez után következett... 

Visszatértek az X-Faktor mentorai és felfedezettjei! A jubileumi évad a tehetségkutató elmúlt évtizedének nagy pillanatait felidéző különleges adással vette kezdetét!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor