Nagy meglepetéssel készül az RTL Klub januárban: Újra itt a Nyerő Páros

Nagy meglepetéssel készül az RTL Klub januárban: Újra itt a Nyerő Páros
Újra műsorra tűzi januártól a Nyerő Párost az RTL Klub. Ezúttal viszont nem új párosok szállnak ringbe, hanem a műsor legelső, 2016-os évada lesz látható főműsoridőben.

Az RTL Klubra általában visszafogott műsorrend jellemző az év elején. Idén a Keresztanyu első évada volt az újdonság. Azt már most lehet tudni, hogy a magyar sorozat 2. évada 2022. január 3-án startol az RTL Klubon főműsoridőben. Eddig viszont csak találgatások voltak arra vonatkozóan, hogy az utána lévő sávban milyen műsort fog vetíteni a csatorna. A SorozatWiki most kiderítette, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar realityje, a Nyerő Páros kerül újra képernyőre minden hétköznap 21 órakor.

A csavar a történetben, hogy a műsor nem új évaddal jelentkezik, hanem a legelső, 2016-os évad izgalmait követhetik újra a nézők. A SorozatWiki szerint még nem volt rá példa, hogy a tévétársaság egy ekkora nézettségű napi műsort 5 és fél év után újra levetítsen, így nagyon érdekes lesz majd látni a nézettségi adatok alakulását.

Az adásokban számos olyan párt láthatunk majd, akik azóta már nincsenek együtt. 2016-ban Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, illetve Király Péter és Kovács Dóra költöztek össze, hogy kiderüljön ki az igazi nyerő páros.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!