Molnár Gusztiék cáfolták, hogy szakítottak

Molnár Gusztiék cáfolták, hogy szakítottak
Szerda óta attól hangos a sajtó, hogy a Nyerő Páros egykori szereplői elválnak és inkább külön utakon folytatják az életüket, sőt a hírek szerint már külön is költöztek.

Molnár Gusztit és Fazekas Vivit az elmúlt néhány évben több csapás is érte, a koronavírus-járvány alatt szinte teljesen munka nélkül maradtak - írja az rtlklub.hu. Guszti depresszióval küzd, ami idén májusban érte el a tetőfokát. A színész öngyilkossággal fenyegetőzött, így Vivi kénytelen volt mentőt hívni. Június elején arról beszéltek a Fókusznak, hogyan próbálják feldolgozni, hogy márciusban elveszítették 11 hetes babájukat. Ekkor még azt mondták, a fájdalom megerősíti kapcsolatukat.

Amire jó volt ez az egy év az tulajdonképpen az, hogy megszilárdította szerintem a szerelmünket. Igen, megtanultunk egymásra fókuszálni és egymásból erőt nyerni, nem pedig más dolgokkal foglalkozni.

Most a Fókusz a szakításuk kapcsán mindkettőjüket megkereste, de nem akartak nyilatkozni.

A telefonban azonban határozottan cáfolták, hogy szakítottak volna, azt mondták ez mind csak pletyka.

Azt nem tagadják, hogy nehéz időszakon vannak túl, de most is ugyanaz az álláspontjuk, mint egy hónappal ezelőtt. Vagyis, hogy mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a házasságukat. Emiatt Guszti most egy hosszan tartó terápián fog részt venni, távol Vivitől.

Azt az álmukat, hogy egyszer legyen egy közös gyermekük, nem vetették el, de szeretnék, ha kiegyensúlyozott környezetbe születne. Hogy mit hoz a jövő, még nem tudják, de mindketten szeretnék, hogy rendeződjön minden gond körülöttük és boldog házasságban éljenek tovább.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!