Milyen lenne Sheldon Cooper a Family Guy világában?

Milyen lenne Sheldon Cooper a Family Guy világában?
Szabó Mátét a Comedy Central nézői már évekkel ezelőtt a keblükre ölelték. Az Agymenők okostojás főhősének magyar hangja most új szerepben próbálhatta ki magát: a Family Guy 19. évadjának mókás promója kedvéért papírzacskót húzott a fejére, hogy úgy énekelje el a méltán népszerű animációs sorozat betétdalát. Az eredmény pedig önmagáért beszél…

A Family Guy 19. évadja magyar szinkronnal fut a Comedy Central képernyőjén, a legújabb szezon apropóján pedig elindult a Zacskós Énekes is: a csatorna Facebook-oldalán hétről hétre rejtélyes, arcukat nem mutató hírességek dalolják el a műsor intrózenéjét, a közönség pedig tippelhet, hogy vajon kit rejt a sufnituning papírmaszk. Ezen a héten nem volt nehéz dolga a nézőknek, ugyanis igencsak ismerős hang csendült fel.

Szabó Mátét erős szál fűzi a Comedy Centralhoz, hiszen a humorcsatorna egyik legsikeresebb sorozatában szinkronizált. Az Agymenők Sheldonját megszólaltató művész állítása szerint bármilyen együttműködést szívesen vállal, amelyben a szinkront népszerűsítheti, és bár a Family Guy magyar verziójában (egyelőre) nem szerepel, a sorozat már okozott kellemes perceket számára.

„Addig tud egy felnőtt is jókedvű lenni ebben a viszontagságos világban, amíg a lelke fiatal maradhat. Egy kicsit segít, ha nem mindig élőszereplős filmeket nézünk, és egy-egy rajzfilm képes visszaadni ezt a gyermeki mivoltot” – mondta a színész – „A Family Guy-t egy abszolút ízléses keretek közt mozgó felnőtt rajzfilmnek gondolom. Az én humoringerküszöbömet nehéz átlépni, de pár résznek sikerült könnyekre fakasztania még engem is, annyira vicces volt!”

Arra a kérdésre, hogy vajon Sheldon karaktere működne-e a Family Guy szókimondó és polgárpukkasztó világában, annyit felelt: „Bár furcsa, mert Sheldon egy nagyon magának való pali, egy zárt világban él és rejtőzködik, de pont az intelligenciájának köszönhetően mindenhol – így a Family Guy-ban is – el tudnám képzelni, és ott is ugyanolyan szórakoztató figura lenne. Nem élnék vele együtt öt percig sem, de külső szemlélőként vizsgálva rendkívül mulatságos.”

Szabó Máté papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken érhető el:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Family Guy