Megyeri Csilláék veszekedésétől volt hangos a Nyerő Páros villája

Megyeri Csilláék veszekedésétől volt hangos a Nyerő Páros villája
Kényes témákkal, féltékeny rivalizálásokkal és taktikázással telt a második nap.

"Riválist látnak bennem a külsőm miatt” – Törőcsik Dani barátnőjét a szépsége miatt kerülik a többiek? Bea reggel kicsit később csatlakozott be a villalétbe, a többi lány viszont nem köszöntötte őt. Dani szerint szerelmének érdemes lenne óvatosabbnak lennie a magabiztosságát illetően, és alázatosan hozzáállni a játékhoz.

"Túl vagytok görcsölve” – Zdroba Patrik megfelelési kényszerrel küzd

Patrik szeretné, ha látszódna, hogy Bettivel nagyon szeretik egymást. Tóth Szabi szerint viszont egymásnak kellene bizonyítaniuk, mert megfelelési kényszerükkel rányomják a bélyeget a játékukra is.

Megyeri Csilla párja imád női ruhákba bújni

A párosról ismét napvilágot látott néhány érdekesség. A keddi játékból többek között azt is megtudhattuk, hogy Zsolti egyszer féltékenységében összetörte Csilla telefonját és mindketten vágynak a családalapításra. Emellett arra is fény derült, hogy milyen alkalmakra öltözik női ruhába az influenszer vőlegénye.

Madár Veronikáék senkit nem engednek be az otthonukba, még a barátaikat sem Kiderült, hogy mitől fél a színésznő a leginkább, melyik testrészét szereti a legjobban, és miért nem szeretnek vendégeket fogadni.

Muri Enikő néha azt érzi Tóth Szabi mellett, mintha a saját apjával élne együtt Szabi mindenkit becézgetni szokott, ezért Enikő utálja, amikor – akárcsak a többi ismerősét – őt is „Csillagomnak” szólítja, de van, ami még ennél is jobban idegesíti az énekesnőt a párjában...

Bea cikinek találja, hogy Törőcsik Dani és Kulcsár Edina jártak? A keddi játék során kiderült, hogy mire a legbüszkébb eddigi élete során Törőcsik Dani párja, és hogy jobban vágyik egy házra, mint gyerekekre. Dani és Bea válaszai azonban alig egyeztek.

Zdroba Patrik intim együttlét közben is fel szokta venni a telefont Kiderült, hogy mivel tudja Patrik a leginkább kiakasztani Bettit, mi a kapcsolatuk legnagyobb összetartó ereje, és milyen arcszőrzetet látna szívesen szerelmén a lány.

Hódi Pamelát kiidegeli, amikor szerelme az orrát túrja Míg Bence egy ciki szokással tudja felidegesíteni Pamelát, az influenszer anyuka furcsa szóhasználatával szokta kiakasztani a párját.

Nem fogod elhinni, hogyan szólítják Lotfi Begiék a gyerekeiket Egy rém rendes család és Tucatjával olcsóbb: filmcímek, amik Begi és Réka kapcsolatát jellemzik. Ráadásul kiderült néhány kellemetlen történet is a DJ-ről, akinek furcsa közös szokásai vannak feleségével.

Megyeri Csilla összebalhézott Zsolttal: Egy kalap szarok vagyunk! Csilla és Zsolt tízből öt kérdésre adtak azonos választ, ami konfliktusforrássá vált közöttük. Az olaszos pár a villába visszatérve ugrott egymásnak.

Betti és Réka is sírva tért vissza a játékról: Ha ez nem, akkor mi fog jól menni? Hiába a 13 év közösen eltöltött év, Lotfi Begi és felesége csupán négy kérdésre adtak azonos választ, ami aggódással töltötte el Rékát. De Zdroba Patrik kedvese is a könnyeivel küszködve lépte át a villa kapuit csalódottsága miatt.

"Azt érzem, hogy Bencének van velem baja” – Törőcsik Dani nem találja a közös hangot Hódi Pamela párjával A tetoválóművész úgy érzi, hogy valamiért mufurc vele Hódi Pamela párja. Bea szerint csak annyiról van szó, hogy Bence egy egészséges férfi riválist lát Dani személyében.

"Óriási fejfájás vagy nekem!” – A barátságot vagy a versenyt választja Tóth Bence és Molnár Zsolt? Hódi Pamela és Megyeri Csilla párja a buli után beszélték át az erőviszonyokat, és egy pohár ital mellett megalapozták a szövetségüket.

A szerdai adás előzetese: "Elindultunk a lejtőn, és besokalltam, de nagyon!” – Őszinte vallomást tesznek a sztárpárok A Nyerő Páros következő részében Lotfi Begi tiszta lapot kér Rékától, Hódi Pamela párja pedig odaszúr egyet Muri Enikőéknek. További részletek szerdán 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros